19.12.2022
Cat de simpatic e! Rihanna ni-l arata, in sfarsit, pe fiul ei de sapte luni

Rihanna si iubitul ei, A$AP Rocky, ni l-au aratat, pentru prima data, pe fiul lor de sapte luni in cadrul unei sedinte foto realizate pe plaja. Cantareata l-a filmat pe micut in aceeasi zi si a postat filmuletul pe TikTok, unde il putem vedea pe baietel zambind cuceritor.

A$AP Rocky pare un tatic grozav! Rapperul il tine dragastos pe fiul lui acoperit cu o patura in timp de mamica baietelului se pregatea de sedinta foto realizata pe plaja.

Rihanna a marturisit ca maternitatea este „cel mai bun sentiment” si ca, de cand e mamica, are parte de cea mai multa iubire posibila. Insa n-a vrut sa faca publice imagini cu minunea din viata ei. Pana ieri, cand a prins curaj si ni l-a prezentat pe fiul ei simpatic foc.

Vedeta de 34 de ani si-a dezvaluit lumii intregi sarcina in ianuarie, cand ea si A$AP Rocky au pozat impreuna in New York si burtica Rihannei era deja proeminenta.

Acum, cand fiul ei are deja sapte luni, Rihanna le-a aratat fanilor ei, pentru prima data, fata micutului din viata ei, pe contul ei de TikTok. In filmuletul facut public, cel mic este in masina cu mamei lui, in scaunul de copil si zambeste frumos atunci cand aude vocea celei care i-a dat viata. Cat se simpatic e!!

Articole din aceeasi categorie