10.03.2023
Fiul Mihaelei Tabura a implinit 6 luni! Vezi cum au sarbatorit parintii, alaturi de cumetri - VIDEO

Cu 6 luni in urma interpreta Mihaela Tabura si sotul ei, Dumitru Birsanu au devenit fericitii parinti de baiat, pe care l-au numit Mihai. Ieri, tinerii parinti au dat o petrecere, la care au invitat nanii de botez ai fiului lor. Vezi ce postare cu aceasta ocazie, a facut Mihaela, pe pagina sa de Instagram.

„6 luni de fericire! Iubirea vietii mele Mihaita, astazi face jumatate de an. Iti multumesc Doamne pentru ce traiesc, te mai rugam sa ne intaresti cu sanatate si rabdare.”, a scris interpreta pe Instagram si a adaugat o fotografie cu fiul sau. 

Ai o problema estetica pe care vrei s-o rezolvi de mult timp? Vezi ce trebuie sa stii despre chirurgia plastica: „Se fac trei operatii in aceeasi incapere si corpul femeii revine la forma in care a fost pana la nastere...” - VIDEO

Mihaela si Dumitru le-au dat intalnire cumetrilor la un local. Printre cei prezenti se numara violonistul Corneliu Botgros si interpreta Lenuta Gheorhita.

„In aceasta seara sarbatorim frumos sase luni e fericire si implinire. Ia uitati-i, familia Birsanu.”, a spus Lenuta Gheorghita.

Aniversarea celor 6 luni, a fost un eveniment petrecut frumos. Sarbatoritul a avut parte si de un tort.

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai.

Articole din aceeasi categorie