18.10.2024
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac! Anti trend-uri pentru sezonul de toamnă-iarnă '24/'25 - FOTO

Dragă fashionistă, trendurile apar și dispar, iar astăzi îți prezint o listă cu câteva item-uri care au pierdut din actualitate în noul sezon.

Biker boots

Renumitele biker boots se mai numesc și combat sau military boots. Aceste botine din piele, agresive la prima vedere, au devenit populare încă prin anii ’90, odată cu muzica grunge și ținutele curajoase ale starurilor rock. Astăzi renumitele botine nu sunt un must al momentului.

Pandantivul pe șiret subțire și colierul cu flori

Metodă de „înfășurare” a colierului în jurul gâtului este un Anti Trend. De asemenea și colierul cu flori nu mai e actual, e un trend care a părăsit rapid arena fashion.

Jacheta matlasată  

Un articol de top în oferta de haine groase pentru sezonul rece, în stilul Frankie Shop, dar se regăsește în lista anti trend-urilor.

Băutura minune! Află sâmbătă, la iSănătate, rețeta unui suc plin de antioxidanți, perfect pentru detoxifierea organismului - VIDEO

Treninguri din velur

Au popularizat modă în anii 2000, caracterizată printr-o combinație de tendințe futuriste și nostalgie pentru sfârșitul mileniului. Acestea sunt un alt anti trend 2024/2025.

 

Pulovere rupte

Din tricotaje ajurate, cu găuri, s-au bucurat de popularitate în 2022. Astăzi sunt un anti trend.

După ce o ţară întreagă a vorbit despre cel mai grandios concert al acestei toamne, acum a venit și rândul lui. Mai multe află de la Gabriel Nebunu, astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Genți cu multe buzunare

Evită modelele dotate cu multe buzunare, suprapuse, care au un aspect chicios, chiar dacă sunt de la branduri celebre!

Cu alte noutăți fashion revin în cadrul rubricii #FashionFriday.

Cu drag, @Xenia Bugneac!

SURSA FOTO: PINTEREST

Articole din aceeasi categorie