22.05.2024
O celebră vedetă din România a născut primul ei copil! Prima imagine de pe patul de spital: „Minunea noastră” - FOTO

Lorena Șerban a născut primul ei copil! Celebra influenceriță a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul, de pe patul de spital.

​Lorena Șerban este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România, aceasta începându-și cariera în 2014, atunci când posta ținute și momente din viața ei pe Instagram și Facebook. Ulterior, odată cu apariția TikTok-ului, tânăra și-a creat o comunitate uriașă de fani, care o urmăresc la orice pas. 

În urmă cu câteva luni, Lorena a anunțat că este însărcinată, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fani. Aceasta i-a ținut la curent pe urmăritorii ei pe tot parcursul sarcinii, iar astăzi a anunțat că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă! 

„Mulțumesc pentru toate mesajele! Azi noapte la ora 2:30 ne-am ținut minunea noastră în brațe pentru prima dată. Am adus pe lume o fetiță de 55cm și 3,6 kg, sănătoasă și frumoasă! Am reușit să nasc natural, am primit putere divină, după un travaliu extenuant. Nu am crezut că o să reușesc și probabil nici nu aș fi reușit fără oamenii de lângă mine care nu m-au lăsat să cedez. O să vă povestesc mai multe zilele viitoare, azi ne conectăm și recuperăm”, a scris vedeta pe InstaStory.

Alături de mesaj, a publicat și prima imagine de după naștere, unde se poate observa mânuța bebelușului. 

Andreea Bostănică, studii și pregătire muzicală. Controversata vedetă se laudă că îi intră în conturi 20 de mii de euro pe săptămână

Cum a anunțat Lorena Șerban că este însărcinată

Costi Burlacu - cadou de zeci de mii de euro pentru Corina Țepeș. Cum arată noua mașină a interpretei - VIDEO

Lorena Șerban a anunțat că este însărcinată, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani. Aceasta a postat pe Instagram un videoclip emoționant în care i se poate observa burtica de gravidă, dar și un mesaj care i-a impresionat pe fani:

„23 de săptămâni, pe 23 ianuarie ?
Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată.
Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.
Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem.
Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat”, a scris ea.

Articole din aceeasi categorie