22.05.2024
Costi Burlacu - cadou de zeci de mii de euro pentru Corina Țepeș. Cum arată noua mașină a interpretei - VIDEO

Pe data de 21 mai, Corina Țepeș și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie soțul ei i-a organizat o surpriză.

Costi s-a gândit că cel mai frumos cadou pentru soția lui este o nouă mașină, astfel acesta s-a dus la un salon auto din Chișinău de unde a și procurat-o.

Interpretul a optat pentru o mașină de model Geely pe care soția lui și-o dorea de mult timp. Despre acest lucru a spus chiar el, pe online.

A organizat o mega petrecere în doar 24 de ore. Cum i-a reușit Tatianei Heghea acest lucru - VIDEO

„O văd că în ultimul timp îi cam fug ochii după alte modele mai moderne, mai noi”, a menționat Burlacu într-un video postat pe rețelele de socializare.

Corina a fost vizibil emoționată de cadoul lui Costi „Ce fain! Exact mașina pe care am văzut-o eu în salon! O surpriză și un cadou minunat! Chiar îmi place”, a spus interpreta.

Anterior, Corina Țepeș a condus timp de 1 ani și jumătate o masină de model Geely Coolray.

Andreea Bostănică, studii și pregătire muzicală. Controversata vedetă se laudă că îi intră în conturi 20 de mii de euro pe săptămână

Corina Țepes și Costi Burlacu sunt un cuplu de interpreți din Republica Moldova. Aceștia au împreună doua fetițe, Smaranda și Ioana.

Articole din aceeasi categorie