21.06.2023
Nina Hariton - moldoveanca care scrie istorie! Tanara este marea castigatoare Chefi la cutite, sezonul 11. Aceasta a primit trei cutite de aur - FOTO

Nina Hariton este marea castigatoare Chefi la cutite, sezonul 11. Un sezon care a inregistrat mai multe premiere: prima femeie care a luat cutitul de aur, prima femeie cu cutitul de aur care castiga finala Chefi la cutite si o finala cu toate cele trei cutite de aur.

Sezonul 11 din Chefi la cutite a adus pe micile ecrane ale publicului momente spectaculoase, clipe tensionate si situatii neasteptate. La inceput au fost multi pretendenti pentru un loc in Marea Finala a show-ului culinar, insa au ramas doar trei.

Intr-un final, chefii au aflat ca au cate un reprezentant in Finala. Asadar, Nina Hariton din echipa lui chef Sorin Bontea, Laurentiu Neamtu de la chef Florin Dumitrescu si Paul Tudosescu din echipa lui chef Catalin Scarlatescu s-au luptat cu toate armele pentru ravnitul premiu.

Mai mult decat atat, sezonul 11 din Chefi la cutite venit cu un moment istoric. Toate cele trei cutite de aur ale juratilor au mers in Marea Finala a show-ului culinar, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.

Prima sedinta foto in 5! Maggy Platon a publicat fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei copii - FOTO

Insa, moldoveanca Nina Hariton, a fost marea castigatoare din Finala Chefi la cutite 2023, sezon 11. Tanara a izbucnit in plans cand a vazut ca este marea castigatoare.

Nina Cretu, pe strazile de la Roma! Vezi pentru ce tinuta a optat bloggerita „Prima data vad...” - FOTO

Nina Hariton, castigatoarea Chefi la cutite sezonul 11 Foto Antena 1

„Dati-mi o palma sa ma trezesc la realitate! Acest premiu este si pentru colegii mei din echipa de astazi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut incredere. A scos cutitul cand i l-am cerut”, a spus Nina Hariton cu lacrimi in ochi.

„Alchimia cosmica” - inspiratia Marinelei Bezer pentru cea mai noua sedinta foto! Bloggerita si-a uimit fanii cu niste poze de exceptie - FOTO

Articole din aceeasi categorie