13.12.2022
Sunt la fel de frumoase ca mamele lor! Cum arata fiicele vedetelor din Rusia - FOTO

Aceste tinere domnite au luat tot ce e mai bun de la parinti - carisma, farmecul si, bineinteles, frumusetea. Vezi mai jos imaginile cu fiicele vedetelor ruse. 

Arina Lebedeva, fiica Elenei Perminova si Alexander Lebedev

Arina Lebedeva cu siguranta a mostenit tot ce este mai bun de la mama sa, care este model. Este imposibil sa nu te indragostesti in ochii sai mari, zambetul lard si nasul micut si ingrijit.

Imagini de colectie! Gabriella Damir, fotografie emotionanta alaturi de mama si soacra sa - FOTO

Ariela Samoilova, fiica Oksanei Samoilova si Geegun

In timp ce Leia detine titlul de cea mai amuzanta dintre surorile familiei Oksanei Samoilova, Ariel este numita cea mai frumoasa. Fata este incredibil de feminina, si sensibila. Acest lucru il poti citi chiar si in ochii sai. 

Maria Tabakova, fiica Marinei Zudina si Oleg Tabakov

Masha Tabakova a devenit o adevarata domnisoara. Nu cu mult timp in urma, Maria si-a creat un cont personal pe retelele sociale si acum o putem urmari cu mult drag. 

Marusya Borodina, fiica Kseniei Borodina si Iurii Budagov

Marusya Borodina este intruchiparea gratiei si a frumusetei. Este calma, prietenoasa, inteligenta, educata si, de asemenea, modesta. Cand Ksenia a fost intrebata pe Instagram de ce Marusya apare atat de rar pe retelele sociale, vedeta a spus ca fiica ei este departe de tot ce tine retele sociale. 

Elizaveta Galkina, fiica Allei Pugacheva si Maxim Galkin

Elizaveta este o fata extrem de educata, ceea ce-i incanta mult pe fanii artistilor. Aceasta devine o adevarata domnisoara, dezarmandu-i pe toti cei din jur cu un singur zambet. 

Anastasia Fotachi - calatorie romantica la Praga alaturi de sotul sau! Vezi cum isi petrec timpul indragostitii - FOTO/VIDEO

Maria Makarova, fiica Valeriei Kudryavtseva si Igor Makarov

Fiica Lerei Kudryavtseva si Igor Makarov are doar trei ani, insa deja a reusit sa-i indragosteasca in sine pe fanii parintilor sai. Este un copil plin de viata, cu ochi albastri uriasi si gene luni, care a devenit peste noapte vedeta retelelor de socializare ale mamei sale. Acum Lera publica in mod regulat imagini cu fiica sa. 

Margarita Bondarciuk, fiica Tatei Mamiashvili si Serghei Bondarciuk

Fiica cea mare a fostilor soti, Serghei Bondarciuk si Tata Mamiashvili arata in acelasi timp ca si mama, dar si ca si tatal sau. Si in acest „cocktail” intra tot ce e mai bun. Este o adevarata mica printesa. 

Alina Belkevych, fiica Annei Sedokova si Valentin Belkevych

Fiica cea mare a Annei Sedokova are deja 18 ani. Alina este foarte frumoasa, are trasaturi neobinsuite, ochi caprui si o silueta zvelta, cu picioare lungi. Pana acum, tanara nu s-a hotarat cine vrea sa devina in viitor, insa cu astfel de parametri poate chiar si maine sa devina model. 

Trei rochii de mireasa, un tort gigant si invitati alesi! Vezi primele imagini de la nunta lui Geegun si Oksana Samoilova - FOTO/VIDEO

Angelina Smurfit, fiica Victoriei Bonya si Alexander Smurfit

Nu cunoastem prea multe despre micuta Angelina: totul pentru ca fata locuieste in strainatate, iar mama ei vorbeste foarte rar despre aceasta. Insa ceea ce stim cu siguranta, este faptul ca Angie este foarte frumoasa.

Aris Nikitina, fiica Tatianei Tereshina si Slava Nikitin

Tatiana Tereshina este acea mama care pur si simplu nu se poate opri din a-si admira fiica si publica constant fotografii cu ea pe retelele sociale. Si putem sa o intelegem: este foarte greu sa ascunzi o asemenea frumusete! Apropo, la varsta ei, Aris este deja un model destul de cunoscut: fata colaboreaza adesea cu diverse companii cunoscute in Rusia. 

Sfantul Andrei - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc astazi ziua onomastica - FOTO

Articole din aceeasi categorie