26.09.2023
K-Beauty, organizat in Moldova! Cum a fost atmosfera la evenimentul care a adunat peste 500 de femei ce au indragit cosmetica coreeana - VIDEO

Sun Stroke Project, cele mai populare produse de ingrijire coreeana, multe femei frumoase si vin spumant, asta a fost atmosfera la primul brand eveniment organizat de un magazin de cosmetica coreeana din tara. Peste 500 de femei care au indragit cosmetica coreeana s-au adunat in cadrul acestui eveniment gradios la care au participat si parteneri veniti tocmai din Coreea de Sud. Mai multe despre eveniment, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Deja de cativa ani, cosmetica coreeana a cucerit increderea femeilor din Moldova, datorita calitatii produselor, dar si pretului. Cu aceasta ocazie a fost organizat un eveniment grandios la care s-au adunat peste 500 de invitati. „Avem un mare eveniment. Eu cred ca pentru prima data in Moldova este un eveniment asa mare. Au venit partenerii nostri din Coreea de Sud. Astazi dorim sa oferim atat sarbatoare pentru consumatorii nostri, cat si sa facem cunostinta mai apropiata cu brand-ul”, a mentionat CEO Moon Glow, Victoria Moscalu.

Chiar daca Moldova are o piata mica de desfacere, reprezentantii din Coreea de Sud au avut curajul sa colaboreze cu magazinele de aici, iar acum au o relatie frumoasa. „Noi nu exportam doar in anumite tari europene, cu succes am reusit si in Moldova. De asemenea, eu cu partenerul meu am auzit mai multe despre Moldova, mai ales despre mancarea si bucataria de aici. Anul trecut, am fost interesati sa aflam mai mult si asa am descoperit compania Moon Glow, astfel am devenit parteneri”, a mentionat Linda Park, B2B marketing manager.

Sophia Loren, dusa de urgenta la spital. Celebra actrita a ajuns in sala de operatii

Secretul produselor coreene sta in ingredientele naturale, spun reprezentantii din Coreea de Sud. „Produsele noastre coreene sunt speciale, pentru ca folosim niste ingrediente din alte tari. Majoritatea ingredientelor sunt din Africa, Madagascar si acestea ofera o calitate superioara, oferind mai mult efect, alaturi de ingredientele din Coreea de Sud. De aceea, suntem speciali comparativ cu alte branduri coreene si acesta este unul dintre motivele pentru care produsele noastre sunt atat de populare, nu doar in tarile europene, dar in toata lumea”, a povestit Linda Park, B2B marketing manager.

Cum s-a schimbat viata Adrianei Babin de cand s-a maritat! Ce a povestit naista: „De cand sunt sotie imi place si mai mult sa...” - VIDEO

Reprezentantii din Coreea au ramas placut surprinsi atat de nivelul magazinelor cu produse cosmetice de aici, cat si de tara noastra, in general. „Ei sunt socati de nivelul magazinelor noastre. Chiar si ei au facut cateva achizitii in magazinele noastre”, a recunoscut Victoria Moscalu, CEO Moon Glow.

Un mit despre cosmetica coreeana este fatul ca aceasta nu este potrivita pentru tipul european de piele. „Vremea se schimba, se schimba coreenii, se schimba cosmetica. Aceste noi brand-uri se pot modela dupa realitatea din ziua de azi”, a spus Maria Song, B2B sales manager.

Invitatii au avut parte de distractie alaturi de baietii de la SunStroke Project, mai mult, fiecare a plecat acasa cu daruri. „Folosesc produse coreene din momentul in care au aparut pe piata”, a recunoscut Ana-Irina Petrea, influencer.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie