21.09.2022
Miss Tourism Beauty Moldova a ajuns la cea de-a III-a editie! Vezi cine este frumoasa castigatoare a concursului din acest an: „Sunt foarte fericita ca m-au ales” - VIDEO

Recent a avut loc concursul de frumusete „Miss Tourism Beauty Moldova”. Intr-un reportaj marca O Seara Perfecta, vezi cum a avut loc finala acestui concurs.

Lupta pentru Miss Tourism Beauty Moldova 2022 a fost una apriga. 15  tinere care s-au visat miss au creat un show spectaculos pe scena concursului de frumusete. Castigatoare a devenit o tanara de 19 ani. „Eu nu inteleg ce se intampla, voi intelege cred ca abia maine. Sunt foarte fericita ca m-au vazut si m-au ales. Pentru mine este o sansa foarte mare.”, a mentionat castigatoarea concursului din acest an, Ecaterina Codita.

Castigatoarea a oferit si un sfat pentru tinere care isi doresc sa participe, insa nu au curaj. „Trebuie sa creada in ea insasi, in visele sale, sa depuna efort si sa lucreze foarte, foarte mult. Cand lucrezi mult, la un moment dat oricum vei avea succes.”

Pentru seara cea mare participantele s-au pregatit timp de doua luni, astfel, la proba de talent tinerele au interpretat cantece, au dansat sau au recitat poezii.

Acum e timpul sa mergi la mare! Afla de la directorul unei agentii de turism din Moldova, Ion Curmei, cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a te bucura de soare si nisip fierbinte: „Sunt cam de 4 sau 5 ori mai ieftine vacantele” - VIDEO

In culise, tinerele au marturisit ca au avut parte de tot felul de emotii si provocari pe tot parcursul celor doua luni de pregatiri. „Au fost foarte multe incercari, incepand de la certuri intre fete, dar intr-un final a fost minunat, iesit totul perfect.” , a spus Constanta Rogut, participanta.

Din juriu au facut parte mai multe persoane publice. „S-au pregatit fetele si anul asta au dat dovada de mult talent, de pregatire intensiva. Vad fete care au ce spune, au ce arata. Moldova este bogata cu femei extraordinare, deosebite.”, a povestit jurata si interpreta Dianna Rotaru.

La eveniment au fost prezenti si invitati speciali care au venit din alte tari precum Canada, pentru a urmari show-ul prezentat de moldovence. „Este prima mea vizita in Republica Moldova si sincer, sunt uimit de talentul, inteligenta si frumusetea fetelor.”, a mentionat invitatul Abe Karar.

Campionul mondial, Catalin Spinu - pus la incercare! Anatolie Melnic impreuna cu o agentie de turism i-au facut un test baiatului, iar raspunsul lui i-a uimit pe toti. Vezi ce alegere a facut luptatorul: „Nu pot sa iau o decizie corecta...” - VIDEO

Evenimentul Miss Tourism Beauty Moldova a fost organizat de echipa unei agentii de turism din tara. Concursul de frumusete se afla la editia a treia, iar scopul acestuia este de a accentua faptul ca moldovencele nu sunt doar frumoase, dar si talentate.

Articole din aceeasi categorie