14.12.2022
Anastasia Volochkova s-a logodit? Ce surpriza a primit balerina din partea iubitului sau: „Nu eram deloc pregatita...” - FOTO

Recent, Anastasia Volochkova a anuntat ca in curand se va casatori. 

„Eu, impreuna cu iubitul meu am organizat ieri o logodna secreta. Sau mai bine zis, el a venit cu aceasta idee. Nu eram deloc pregatita. M-a luat de la salon, mergeam spre casa, eram intr-o rochie scurta”, a scris Anastasia pe pagina sa de Instagram. 

Valeriu Rascu - dezvaluiri sincere! Fondatorul proiectului „Banca de Bancuri” a recunoscut cum reactioneaza la criticile haterilor - VIDEO

Fanii balerinei nu cred in afirmatiile acesteia, caci, potrivit lor, relatia sa se dezvolta prea repede. „Nastya, fericirea iubeste linistea! Nu trebuie sa-ti spui toate secretele aici, altfel mirele tau te va parasi si atunci ce vei spune?”, a scris un fan. Totusi, cei mai fideli urmaritori ai Anastasiei o felicita din tot sufletul atat pe ea, cat si pe iubitul sau, a carui nume nici pana acum artista nu l-a dezvaluit. 

Stiai ca Victoria Beckham are o sora mai mica? Vezi cum arata Louise Adams, si cat de mult seamana cu vedeta - FOTO

Anastasia Volocikova este o prima-balerina rusa. In ianuarie 2011, ea a cauzat un scandal public in Moscova, datorita aparitiei in presa a unor fotografii nude ale sale. Din 2003 pana in ianuarie 2011 a fost membra a partidului Rusia Unita, aflat la guvernare in Rusia. 

Articole din aceeasi categorie