05.04.2023
Nina Cretu si Jennifer Lopez - in aceeasi rochie marca Valentino! Vezi cum arata si cat costa aceasta: „A intrat noaptea, pe ascuns, la mine in garderoba...” - FOTO

Bloggerita Nina Cretu a publicat un story pe pagina sa de Instagram in care arata ca Jennifer Lopez poarta aceeasi rochie ca si al ei, marca Valentino. 

„Nerusinata ma copiaza”, a scris Nina si a publicat o fotografie in care arata ca Jennifer poarta o tinuta care seamana izbitor cu cea a bloggeritei si a adaugat: „Ori a intrat noaptea, pe ascuns, la mine in garderoba.”.

Aceasta rochie, marca Valentino, costa 3,280 de dolari.

Nina Cretu - noi imagini din Bali in sandale de peste o mie de dolari! Vezi ce i-au scris internautii: „Cum ai putut merge dupa ce ti s-au udat pantofii?”

Rochia a fost imbracata de sora lui Emilian Cretu la Roma, in Italia, in luna iulie al anului 2022. Internautii atunci i-au oferit o multime de comentarii frumoase: „Superba. Mereu stralucesti cu orice ocazie.”/ „Ce frumoasa esti Nina si ce rochita frumoasa ai.”, etc. Postarea a adunat peste noua mii de aprecieri.

Ion Razza revine in forta cu o noua piesa! Vezi cum suna aceasta, dar si ce planuri are interpretul pentru viitorul apropiat: „Este o piesa de care sunt mandru, o piesa tinereasca” - VIDEO

Nina Cretu are 22 de ani si e o bloggerita din Republica Moldova, cu o comunitate de 236 de mii de urmaritori pe Instagram. 

Jennifer Lopez este o actrita, cantareata, dansatoare, designer, producator si femeie de afaceri americana de origine portoricana.

Articole din aceeasi categorie