11.08.2022
Mezina familiei Carnat implineste 1 anisor! Vezi ce poze adorabile a postat Marina cu aceasta ocazie, dar si de ce mama celor 8 copii a suportat o interventie: „Dumnezeu m-a tinut in bratele lui..” - FOTO

Cu siguranta fiecare zi de nastere in familia Carnat este una importanta, dar totusi atunci cand este vorba despre Mya - mezina familiei, lucrurille parca devin si mai emotionante. 

Chiar inainte de aniversare, Marina a tinut neaparat ca sa o duca pe micuta Mya la o sedinta foto personala pentru a-si aminti cu drag de aceasta zi, dar si de felul in care arata Mya: „Un anisor deja, va imaginati? Am reusit sa facem si o sedinta foto pentru ea, micuta, atat de bravo a fost! Vor iesi niste poze absolut minunate.”, a scris Marina.

Catalin Botezatu, criticat de fani dupa aparitia la Untold: „Cel mai frumos sudor mecanic!”

In scurt timp, pozele au fost postate, iar descrierea a emotionat publicul de pe Instagram: „MYA - 1 anisor!! Fericirea nu o poti cumpara, dar o poti naste! La multi ani, ingerasul nostru!!!”, a mai adaugat mama celor 8 copii.

Desi au motiv de sarbatoare, Marina si-a ingrijorat urmaritorii cu o postare de la spital. Aceasta nu a oferit deocamdata prea multe detalii: „Azi, inainte de operatie..A decurs totul minunat! Multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a tinut in bratele lui si ca a binecuvantat mainile doctorului meu.”, a scris Marina. 

Vlada Mardari - experienta unica pe care a trait-o la inaltimea de aproape 3 mii de metri! Prezentatoarea PRO TV a urcat pe muntele Vihren, al doilea cel mai inalt varf din Bulgaria: „Cu siguranta am descoperit o noua pasiune!” - VIDEO

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie