11.08.2022
Catalin Botezatu, criticat de fani dupa aparitia la Untold: „Cel mai frumos sudor mecanic!”

Creatorul de moda a purtat o pereche de ochelari de soare cu un model aparte la festivalul din Cluj-Napoca. Fanii nu au putut trece cu vederea pretul fabulos pe care l-a platit pentru acesoriul de lux.

Catalin Botezatu si-a obisnuit fanii cu aparitiile sale spectaculoase, dar de data aceasta a intrecut masura! Creatorul de moda s-a afisat la Untold cu o tinuta de brand din cap pana in picioare, dar cei care au atras cel mai mult atentia au fost ochelarii de soare.

Piesa de rezistenta, marca Gucci, a devenit subiect de glume pe internet, urmaritorii designerului facand haz de necaz in sectiunile de comentarii. Iata suma fabuloasa pe care a platit-o creatorul de moda:

Cat costa faimosii ochelari purtati de Catalin Botezatu

Sofer cu actele in regula! Iuliana Beregoi si-a luat permisul de conducere. Afla cate incercari a avut interpreta pana a sustinut cu brio examenul: „Nu pot sa cred” - VIDEO

La Untold, intr-una dintre zile, creatorul de moda a ales sa poarte o pereche de ochelari nonconformisti. Modelul, marca Gucci, a atras atentia in adevaratul sens al cuvantului, iar pretul nu este deloc pentru toate buzunarele.

Internautii au facut multe glume pe seama ochelarilor, chiar daca designerul a cheltuit sume mari de bani pentru ei. Accesoriul de lux se vinde pe site-ul oficial cu 760 de euro, echivalentul a 3.7000 de lei.

„Ce tare, a venit si Gianluca Vacchi la Untold. (…) Nici asta numai e ce a fost odata. (…) Dezamagire!!!! (…) Esti bine rau de tot cumetre. Am si eu un vecin care are ochelari d-astia de sudura, isi fac treaba bine. (…)

De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudura! (…) Cel mai frumos sudor mecanic, si oamenii spuneau ca nu mai merge treaba in port la Agigea…da-i tare nea Cata si la cat mai multe vapoare. Doamne ajuta. (…)

Catalinee?! Vezi ca maine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudura ca ai ochelari de protectie ? Vezi sa nu mai stai mult, sa te odihnesti ca ne trezim de dimineata. (…)

Catalin Botezatu, la cat de bine te porti tu in general cu aceasta tinuta m-ai dezamagit! Degeaba costa cat costa outfit ul tau daca nu face acei bani. E din alta poveste! Bocanci asortati cu ciorapi pana la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Pacat de acea firma de renume care s-a facut de ras scotand asa ceva. Stiam si apreciam ca tu promovezi frumosul, nu penibilul”, au fost doar cateva dintre comentariile pe care urmaritorii i le-au lasat lui Catalin Botezatu.

Articole din aceeasi categorie