23.12.2023
Mesajul emotionant al Dianei Ballerini pentru fiica ei! Iris a implinit 8 anisori - FOTO

Diana Ballerini pe langa activitatea sa de antreprenoare este si o bloggerita foarte cunoscuta. Aceasta nu uita sa imparta cu urmaritorii ei virtuali cele mai frumoase momente din viata sa.

Astazi este ziua de nastere a fetitei ei, Iris, astfel, Diana a postat pe Instagram o fotografie, dar si un mesaj pentru micuta.

 „La multi ani Irisita mea! Fericirea din ochisorii tai, zambetele tale, miile tale de intrebari, intelepciunea ta ma face fericita... Atat de fericita incat de fiecare data cand te am langa mine, cand te privesc, cand te strang in brate, lumea se opreste in loc si pentru mine nu mai existi decat TU”, a spus Diana Ballerini.

Din primele ore ale diminetii au inceput sa apara si mesaje de felicitare din partea internautilor care i-au urat lui Iris cele mai sincere felicitari.

Clipe de groaza pentru Johy Davis! Interpretul se afla la Praga in momentul atacului armat - FOTO/VIDEO

„La multi ani pentru Iris! Sa fie protejata, fericita si incurajata mereu”, „La multi ani fericiti! Fie ca Universul sa-ti dea in cale doar oameni frumosi si inmiresmati ca si numele pe care il porti! Meriti tot ce e mai bun”, „La multi ani sanatosi si valorosi pentru ea si pentru voi”, „La multi ani fericiti, Iris”, sunt cateva dintre mesajele pentru micuta care a implinit 8 anisori.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri din Republica Moldova. Aceasta are o fiica pe nume Iris si un fiu, Gabriel.

Cleopatra Stratan, despre relatia cu sotul ei, Edward Sanda: „Noi nu reusim sa ne certam niciodata”

Articole din aceeasi categorie