23.12.2023
Cleopatra Stratan, despre relatia cu sotul ei, Edward Sanda: „Noi nu reusim sa ne certam niciodata”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit in 2021 si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au participat la America Express 2023, unde au avut parte de momente intense si o experienta pe care nu o vor uita curand.

Cleopatra Stratan a dezvaluit recent care este relatia cu sotul ei, la aproape trei ani de la casatorie. Interpreta spune ca ea si Edward se completeaza foarte bine.

Horoscop 23 decembrie 2023. Zodiile care dau lovitura inainte de Craciun

„Noi nu reusim sa ne certam niciodata! Cred ca e o chestie de intelegere reciproca, adica ne cunoastem atat de bine unul pe celalalt incat stim cand sa lasam unul de la altul atunci cand sunt diferite situatii.

Si ne stim limitele, ajungem intotdeauna la un punct comun si la o intelegere, deci cearta nici nu ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat”, a marturisit Cleopatra Stratan in cadrul emisiunii TV, Acces Direct, potrivit Wowbiz.

De asemenea, Cleopatra a vorbit despre dragostea pe care o simte pentru partenerul ei, de mai multi ani. Cei doi s-au cunoscut cand artista avea 15 ani.

O tanara supraponderala si sotul ei fit, virali pe TikTok: „Dupa standardele de frumusete, noi nu avem sens” - FOTO/VIDEO

 „Da! Nu stiu daca se poate exprima in cuvinte, cred ca e o chestie pe care doar poti sa o simti. Eu am simtit-o la o intensitate atat de mare incat mi-am dat seama ca el ar putea sa fie cel cu care mi-as dori sa-mi petrec restul vietii.

Aveam 15 ani cand l-am intalnit pe Edi, dar oricum mi-a ramas in minte. Trei ani mai tarziu, la 18 ani, m-a cerut in casatorie!”, a mai spus artista pentru sursa mentionata anterior.

Articole din aceeasi categorie