22.12.2023
Clipe de groaza pentru Johy Davis! Interpretul se afla la Praga in momentul atacului armat - FOTO/VIDEO

Johy Davis a povestit pe Instagram ca se afla ieri la Praga in timpul atacului armat si a tras o sperietura zdravana.

In drum spre Republica Moldova si fiind in trecere prin Praga, acesta a decis sa se cazeze la un hotel, deoarece vremea de afara era nefavorabila, iar el trebuia sa conduca pana la Timisoara.

Intr-un InstaStory acesta a mentionat: „La mine nici nu era planuit ca eu astazi sa ma cazez la Praga, eu mi-am rezervat hotel la Timisoara pentru doua nopti, dar am spus ca vremea de afara... Si deja e ora 18:00 si eu inca sunt la Praga, dar pana la Timisoara eu trebuie sa conduc foarte mult. Si afara este o vreme ploioasa si un vant de iti clatina masina, astfel, am decis sa raman pentru o noapte aici”.

 

Totul a fost bine si frumos pana intr-un moment, acesta a avut parte de o veste neplacuta, cineva i-a trimis o stire despre ceea ce se intampla la Praga.

Astfel, joi, 21 decembrie 2023, a avut loc un atac armat in centrul orasului Praga. Un barbat a deschis focul la o universitate din centrul orasului, dupa care s-a urcat pe acoperis si a inceput sa traga in oamenii de pe strada. Sunt peste 15 morti si 24 de raniti, potrivit unui bilant provizoriu. Atacatorul a fost eliminat. Este cel mai grav atac armat mortal de la independenta Cehiei, in urma cu 30 de ani.

Iar Johy dupa ce a vazut stirea a mentionat intr-un Story: „Am vazut stirea asta si nu ma mai duc nicaieri si mai ales ca afara este asa un vant si ploaie”.

Un prieten i-a transmis si un mesaj in care ii spunea despre terorile care se intamplau in acel moment la Praga.

Johy Davis este un tanar interpret de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

 

Articole din aceeasi categorie