11.03.2022
Mergi la concert, iar banii pentru bilet vor fi donati pentru refugiatii din Ucraina! Ce spune actorul si poetul Ronin Terente despre minifestivalul „Moldova home of peace”: „Eu sper ca mai devreme sau mai tarziu sa invatam din ceea ce ni se intampla” - VIDEO

Moldova home of peace! Sub acest generic vor evolua mai multe trupe in acest weekend. Despre arta si razboi afla mai multe informatii de la Ronin Terente, cel care a fost invitat aseara in platoul O Seara Perfecta.

Poetul si actorul Ronin Terente a povestit mai multe detalii despre concertul care va avea loc. „Este un fel de minifestival. Este facut de niste prieteni, cunoscuti de-ai mei si vor ca in urma acestui festival, banii colectati sa fie donati centrelor care se ocupa cu ajutorul pentru refugiati. Eu sunt pentru ideea ca fac atata cat pot. Eu n-am cantat publicului de un an si ceva si am dorul asta si acum in sfarsit am ocazia.”, a povestit Ronin.

Poetul a spus ca inca nu si-a revenit bine dupa pandemie ca deja este nevoit sa se adapteze noii situatii. „Nu stiu cum altii, dar eu fiind o persoana sensibila iau uneori prea aproape unele lucruri si aceasta situatie mi-a cam mutat centrul de echilibru. Nu mi-am revenit inca dupa pandemie ca acum sa mai vina toate stirile astea cu ceea ce se intampla la vecinii nostri. Eu sper ca mai devreme sau mai tarziu si sa invatam din ceea ce ni se intampla.”

Concertul este deosebit prin faptul ca trupele care vor participa nu sunt atat de cunoscute publicului larg. Cum a mentionat Ronin „sunt niste trupe din underground”.

Proiectul care organizeaza concertul se numeste „Ministerul Subculturii”, astfel actorul a tinut sa mentioneze: „Acest proiect scoate la iveala trupe mai putin cunoscute. Nu sunt genul ala de trupe pe care poti sa le vezi la tv sau poti sa o auzi la radio si atunci cumva iti pare straina. Duminica o sa cante trupe metal.”

Maria, fiica lui Vladimir Putin, si sotul ei, expulzati din Olanda. Unde locuiesc acum

De asemenea Ronin a mentionat ca publicul este „flamand” de asemenea evenimente. Totodata, in mare parte la aceste concerte vin tineri cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani.

„O sa evolueze sase trupe intr-o zi si sase in alta. Va fi o combinatie intre blues, funky, pop rock, rap si metal. De la muzica usoara pana la muzica de aia care iti pocneste capul.”, a spus poetul.

Cardi B a publicat o fotografie cu fiul ei in varsta de sase luni: „Asta este tot ce veti obtine” - FOTO

Ronin participa la workshop-uri literare, iar acolo poetul invata copiii sa scrie poezii. „Ei au porniti foarte faine. De multe ori maturii ii inhiba, dar asta este o greseala.”

Elon Musk si fosta lui iubita, Grimes, au devenit, din nou, parinti

Articole din aceeasi categorie