26.11.2022
Neti Sandu isi sarbatoreste ziua de nastere. Cum arata prezentatoarea la inceputul carierei in televiziune - FOTO

In fiecare dimineata isi intampina telespectatorii cu zambutul ei discret si cu o energie pozitiva, pe care o transmite atat prin vocea calda, cat si prin tinutele viu colorate. Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Stirilor PRO TV Romania, a implinit 64 de ani. 

Neti Sandu, o pasiune de 30 de ani pentru astrologie

Neti Sandu a povestit in interviurile ei ca dintotdeauna a fost fascinata de cer, de stele, de soare...si a vrut sa inteleaga „cum de niste licariri de pe cer ne pot influenta viata, destinul”.

Actorul roman George Burcea, transformare spectaculoasa pentru rolul lui Lurch din serialul „Wednesday” - FOTO

Din 1990 a inceput sa invete astrologia, iar peste trei ani a fost angajata sa prezinte horoscopul, initial la PRO FM, apoi la PRO TV Romania. 

„Nu aveam senzatia ca vin la serviciu. Asta a fost cel mai grozav. Era un hobby pe care il practicam in fiecare zi.”, spune Neti Sandu despre sentimentul pe care il avea la inceputul carierei in televiziune.

„Au trecut multi ani pana sa realizez ca lumea venea asa cu familiaritate la mine si ma intreba: „Buna, Neti, nu stiu ce...” si ma intrebam da de unde ma stie asta. Stateam in statie la autobuz, la tramvai si lumea venea si vorbea cu mine. Prima data mi-au spus operatorii care veneau de la filmari despre fanii din tara. Nu aveam cum sa-mi imaginez, dar dupa aceea au inceput sa vina scrisorile, foarte multe. Erau saci.”, a povestit Neti Sandu in emisiunea La Maruta.  

La aniversarea de anul trecut, echipa emisiunii La Maruta i-a facut o surpriza prezentatoarei, aratandu-i imagini de la inceputul carierei.

Horoscop 26 noiembrie 2022. Zodiile care incep sa simta fluturi in stomac. Iubirea le bate la usa

Articole din aceeasi categorie