05.07.2023
Mandria dinastiei Stefanet! Fiica muzicienilor Veaceslav si Victoria Stefanet a obtinut locul II la un concurs international - FOTO

Muzicienii Veaceslav si Victoria Stefanet se pot mandri din plin de fiica lor, Nicoleta. Fata a obtinut locul II la concursul international Radiant Ray.

Extrem de fericiti si emotionati, parintii Nicoletei au scris o postare pe pagina lor comuna de Facebook si au atasat cateva fotografii de la concurs:

„Premiul 2! Concursul international Radiant Ray. Pentru a deveni un artist adevarat e nevoie de: originalitate, talent, frumusete, carisma”, au scris Veaceslav si Victoria.

Desi sunt gemene, au purtat tinute complet diferite! Vezi cum si-au facut aparitia fetele interpretei Aura la balul de absolvire - FOTO

De asemenea, ei au adaugat: „Tu pe toate le ai, draga noastra fiica, de asta suntem siguri ca vei reusi sa ajungi cu adevarat acolo unde iti doresti, iar noi ca parinti mereu te vom sustine”.

Top 3 vedete care se imbraca de la second hand si outlet-uri! Vezi ce au povestit despre asta - FOTO

Nicoleta Stefanet este fiica lui Veaceaslav si Victoria, ambii muzicieni. Aceasta face muzica de la 6 ani si este eleva la Liceul Republican de muzica Ciprian Porumbescu unde studiaza vioara si pianul. De mica canta cu vocea si participa la diferite concursuri internationale si concerte. 

Peste 300 de mii de vizualizari in mai putin de o saptamana! Gabriella Nastas si What's UP sparg toate topurile cu piesa „In Umbra Mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie