01.06.2022
Maia Sandu - mesaj de felicitare pentru „Viitorul Republicii Moldova”! Ce le-a urat sefa statului micutilor - FOTO

De Ziua Internationala a Copilului, presedinta Republicii Moldova a transmis felicitari tuturor copiilor. Sefa statului le-a urat micutilor o copilarie fericita, sigura si cu sanse egale de dezvoltare.

In cea mai recenta postare de pe Facebook, Maia Sandu a tinut sa transmita un mesaj sincer si prosper tuturor copiilor. Aceasta a mentionat faptul ca are datoria de a le asigura tuturor copiilor o copilarie fericita, dupa care a explicat termenul in viziunea sa persoanala.

Smiley - moment emotionant alaturi de Gina Pistol! Partenera artistsului a cantat in premiera in fata unui public mare, iar vocea sa a lasat oamenii uimiti: „Nu stiam ca Gina poate si canta..” - VIDEO

„O copilarie fericita este copilaria traita in siguranta si pace, alaturi de familia ta. Fara saracie, violenta si frica. Inseamna mama si tata care stiu sa te asculte cand ai un necaz si stiu sa te incurajeze, cand obstacolul pare de netrecut. Copilaria fericita este atunci cand ai timp si de scoala, si de joaca, iar dreptul la educatie iti este garantat si asigurat. Asa - cu bunatate, caldura si sanse egale de dezvoltare - cresc, invata si se formeaza oamenii onesti, cu suflet bun, oamenii fericiti. Si acesti oameni, la randul lor, vor avea copii fericiti.”, a scris sefa statului.

Aceasta a mai adaugat ca in acest sens, Guvernul a elaborat Programul National de Protectie a Copilului 2022-2026, care va fi lansat astazi, de 1 iunie. 

Ziua Internationala a copiilor, marcata de vedetele de la noi pe retelele de socializare! Vezi momentele unice, mesajele emotionante, dar si cadourile oferite pentru comorile lor - FOTO/VIDEO

„Programul prevede masuri pentru reducerea saraciei, toleranta zero fata de violenta, integrarea copiilor institutionalizati in familii si atenuarea efectelor migratiei parintilor asupra copiilor. Trebuie sa avem grija de copiii nostri, pentru binele lor si pentru viitorul nostru comun.”, a mai scris presedinta.

„Felicitari tuturor copiilor de Ziua internationala a ocrotirii copilului! Va doresc sa aveti parte de o copilarie fericita!”, a incheiat aceasta discursul sau. 

May be an image of 7 people, child, people standing and outdoors

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie