11.10.2023
Magnat si Feoctist si-au uimit fanii cu un nou videoclip! Cum suna refrenul piesei „Brat, unde te duci?” - VIDEO

Recent, Magnat si Feoctist, au lansat un nou album, iar din acest album face parte si piesa„Brat, unde te duci?”. Fanii au ramas suprinsi de premiera videoclipului.

Rappperii Magnat si Feoctist au lansat piesa „Brat, unde te duci?”, iar videoclipul piesei este unul mai diferit.

Noi detalii despre cununia Iulianei Maranciuc si a tenorului Dumitru Mitu! Cine este gelosul casei, dar si cine spune cel mai des „Te iubesc” - VIDEO

Refrenul piesei suna astfel: „Brat, unde te duci?/ Brat, unde te duci, tu?/ Unde o apuci".

In doar 24 de ore, videoclipul a strans aproape 20 de mii de vizualizari si mai multe mesaje de sustinere in sectiunea comentarii.

Igor Rusu a acceptat provocarea de la Anatolie Melnic! Ce reactie a avut prietenul sau cand i-a spus: „Eu stau aici cu Batman si discutam” - VIDEO

„Ca de fiecare data in TOP! Felicitari pentru munca depusa si succese mari in continuare!!!”, „Nivel nou”, „Moldova are viitor!”, „Oho, finalul m-a uimit. Stiu ca e munca grea si respect pentru asta, dar ar fi foarte super daca ati mai scoate videoclipuri la melodiile ce-mi sunt dragi”, astea sunt cateva din mesjele lasate de internauti in sectiunea comentarii a piesei.

Textul piesei a fost scris de Magnat si Feoctist. Productia Muzicala ii apartine lui Radu Duminica, iar de regie, scenariu si montaj a fost responsabil Vadim Papuc.

Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

Magnat si Feoctist sunt doi interpreti din Republica Moldova care au inceput sa colaboreze acum trei ani.

Articole din aceeasi categorie