25.01.2022
Maestrul Nicolae Botgros este astazi omagiat! Felicitarile au curs siroaie dis-de-dimineata: „La multi ani taticule, fie ca in viata sa nu ai motive de tristete si dezamagiri, iar fiecare zi sa fie norocoasa si fericita” - FOTO

Artistul isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. El implineste 69 de ani, iar cu aceasta ocazie familia, prietenii si admiratorii au tinut sa ii trimita cele mai calde si sincere urari de felicitare. 

„La multi ani, taticule. Te iubim enorm si ne mandrim cu tine. Astazi, iti dorim sanatate, pace, fericire, bunastare si succes in toate. Fie ca in viata sa nu ai motive de tristete si dezamagiri, iar fiecare zi sa fie norocoasa si fericita.”  este mesajul pe care Corneliu Botgros l-a publicat pe retelele sale de socializare pentru tatal sau. Felicitarea a fost insotita si de o poza sugestiva, in care maestrul este surprins cu un buchet de flori. 

Si interpreta de muzica populara Mihaela Gurau i-a dorit maestrului viata lunga si fericire alaturi de cei dragi. „LA MULTI ANI, maestre NICOLAE BOTGROS! Sanatate, viata lunga, fericire multa iar drumul cantecului sa va poarte mereu spre cei care va asculta si va iubesc! Va multumesc, cu recunostinta si pretuire!” a scris ea pe pagina sa oficiala de Facebook.

Mama lui Neymar, atacata de iubitul cu 5 ani mai tanar decat starul de la PSG. Ce s-a intamplat cu femeia de 54 de ani

Cu felicitari sincere pe Facebook a venit si interpreta de muzica populara si usoara - Rodica Druta-Hamuraru. „Multi ani fericiti cu sanatate si binecuvantari in toate maestre Nicolae Botgros!” a scris aceasta.

Interpretul roman Ghiorghita Rotaru l-a felicitat si el pe maestru. „La multi ani sanatosi si buni maestre Nicolae Botgros. Dumnezeu sa va binecuvanteze intru tot si toate cele bune si de folos sufletului dumneavoastra alaturi de toti cei dragi. Cu pretuire cumatrii Lenuta, George, finuta Smarandita si Ghiorghita Rotaru. Va pupam si imbratisam cu drag dorindu-va o zi superba.”  

Printre cei care l-au felicitat pe maestru si i-au urat toate cele bune se enumera si Adriana Bucevsch, Dorin Brozba, Mihaela Stoicanescu, Constantin Bahrin si altii.

Olga Manciu- atacata in plina strada: „Am ramas cu psihicul traumat, corpul plin de semne si o unghie rupta definitiv. M-a agresat fizic si a incercat sa ma violeze” - FOTO

Iubeste din nou? Cine este bruneta focoasa alaturi de care isi petrece timpul Johy Davis si cum a surprins-o acesta - FOTO

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie