14.11.2023
Ben Affleck si Jennifer Garner, cei mai fericiti fosti de la Hollywood! In public se ignora, in privat sunt asa de tandri - FOTO

Ben Affleck, surprins iar cu fosta sotie! Nu suntem siguri daca J Lo va citi stirile cu relaxare si buna dispozitie.

Caci, dupa cum se observa, Ben Affleck este mult mai luminos in compania fostei neveste, decat in prezenta actualei. Iar acest lucru nu poate fi de bine!

Cine s-ar fi asteptat oare la asa ceva? Probabil nimeni! Caci Ben Affleck pare fermecat de fosta nevasta, de fiecare data cand se vede cu ea. Iar aceste ocazii nu sunt deloc rare, caci cei doi se intalnesc frecvent, datorita activitatilor celor trei copii ai lor.

Andreea Bostanica - asemanare izbitoare cu Antonia! Internautii au asaltat-o cu aprecieri si comentarii - FOTO

Ingrijorator este ca actorul pare aproape tot timpul imbufnat in compania lui Jennifer Lopez, in timp ce langa Jennifer Garner rade, glumeste si radiaza de bucurie. Insa doar cand crede el ca nu este vazut. Cum apare in public, cum isi ia mina indiferenta.

Duminica, au fost iarasi pozati de paparazzi, in timpul unui moment foarte tandru, la scoala lui Samuel. In zona, nici urma de Jennifer Lopez. Relatiile acum intre diva si actrita par glaciale, desi pana nu demult se laudau una pe cealalta pentru calitatile lor rare.

Imaginile sunt intr-adevar elocvente si cu siguranta nu ii vor pica bine actualei sotii.

Fostul cuplu Affleck - Garner s-a reunit pentru a-i face galerie mezinului Samuel, care a avut un meci de baschet in Los Angeles.

Emilian Cretu a ingropat securea razboiului? Ce mesaj de felicitare i-a transmis public bloggeritei, Tany Vander - FOTO

Cei doi par ca inca au multe sa-si spuna, ca rad impreuna, vorbesc si gesticuleaza. Relatia lor este una dintre cele mai reusite, putine foste cupluri reusesc sa conecteze atat de bine. Aproape ingrijorator, nu-i asa?

Fanii lui J Lo se tem putin, caci artista este foarte drastica in ceea ce priveste aspectele acestea. Jennifer Lopez s-a maritat cu Ben Affleck in urma cu un an si cateva luni. Actorul a fost casatorit cu Garner timp de 13 ani. Pe langa fiul de 11 ani, Samuel, cei doi mai au doua fiice: pe Violet, in varsta de 17 ani, si pe Seraphina, in varsta de 14 ani.

Dupa meci, fericitul trio a fost vazut plecand cu o atitudine super joviala. Cei doi s-au despartit deja de 8 ani, insa prietenia care-i leaga este una aproape de invidiat.

Articole din aceeasi categorie