04.08.2019
Lisa Marie Presley pregateste o carte-fenomen despre fostul sot, Michael Jackson
Prima sotie a lui Michael Jackson a fost convinsa de editura Gallery Books sa scrie un o carte despre cei mai importanti barbati din viata ei. Lisa Maire Presley pregateste un volum impresionant despre viata lui Michael Jackson si a lui Elvis Presley.

Lisa Marie Presley (51 de ani), care a fost casatorita cu Michael Jackson intre anii 1994-1996, a obtinut un contract estimat intre 3 si 4 milioane de dolari pentru noi dezvaluiri din intimitatea celor doi titani ai muzicii, scrie Page Six.

Conform unei surse citate de publicatia americana, cartea „promite dezvaluiri socante despre Michael Jackson si o noua abordare in ceea ce-l priveste pe Elvis”.

Dezvaluiri socante despre Michael Jackson au tot fost facute in ultimii ani, iar cea mai scandaloasa este aceea ca megastarul ar fi molestat copii in anii ’80-’90. 

In ceea ce-l priveste pe Elvis, e de asteptat ca imaginea lui sa fie prezentata altfel decat a fost zugravita de fosta sa sotie, Priscilla Presley. Actrita, azi in varsta de 74 de ani, il considera pe Elvis superficial si misogin.

Conform dezvaluirilor ei, viata cu Elvis nu era deloc asa cum parea din afara. „Nu ieseam deloc. Nu voia sa mancam, de exemplu, la restaurant, pentru ca se temea ca nu o sa fie lasat in pace de fani. Nu faceam niciodata nimic impreuna. Stateam mereu in casa. Ma simteam un om foarte singur. Si el, la randul lui, era un om foarte singur. Nu avea prieteni. Avea doar un anturaj care era acolo doar pentru a-l exploata. Elvis era, pentru acei oameni, un simplu business”, a marturisit Priscilla Presley intr-un interviu acordat anul trecut.

Citeste si: Capsula-minune, unde Michael Jackson facea tratamente cu oxigen pentru a-si prelungi viata, gasita dupa 10 ani

Articole din aceeasi categorie