12.05.2023
La multi ani, Gheorghe Stefanet! La ai sai 80 de ani, instrumentistul este intr-o forma fizica minunata. Afla care este secretul sau, dar si ce sarbatoare i-au organizat fiii sai - VIDEO

Dinastia Stefanet are muzica in sange, tocmai de asta in aceasta familie canta toti de la mic la mare: feciorii, nepotii si chiar nurorile, iar in fruntea acestei dinastii sta Gheorghe Stefanet. Instrumentistul a implinit 80 de ani, iar cu aceasta ocazie, feciorii au organizat o petrecere in cinstea tatalui sau. Sa-i spuna la multi ani au venit rudele, prietenii si discipolii muzicianului. Cum au sarbatorit, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cel care a pus bazele dinastiei de muzicieni, Gheorghe Stefanet a aniversat ieri varsta de 80 de ani. Cu aceasta ocazie, familia i-a organizat muzicianului o petrecere frumoasa alaturi de rude, prieteni si desigur orchestra.

La ai sai 80 de ani, instrumentistul este intr-o forma fizica minunata. Artistul a dezvaluit care este secretul. „Secretul este ca eu muncesc mereu. Muzica imi da inspiratie, imi da viata.”, a spus Gheorghe Stefanet.

Mai mult, muzicianul are si planuri de viitor. „Cred ca o sa realizez. Foarte mult este de lucru cu copiii, cu scoala, cu concerte, ansambluri.”, a mentionat instrumentistul.

„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Cel mai important cadou care l-a primit muzicianul este aniversarea organizata de feciori si faptul ca alaturi au fost cele mai dragi persoane. „Ne-am inteles cu fratii. Tot ce este aici este darul nostru pentru tata.”, a povestit Edgar Stefanet.

In dinastia Stefanet canta toata lumea de la mic la mare: feciorii, nepotii si nurorile, iar cele mai bune sfaturi legate de muzica si viata le-au primit anume de la el. „In primul rand am invatat sa fiu om. E calitea lui prioritara si de la asta pornesc alte radacini.”, a spus Veaceslav Stefanet.

„Tata este profesor in toate ce tine de viata, ce tine de cariera, ce tine de profesie. Eu cred ca el este ideal.”, a recunoscut Marcel Stefanet.

La petrecere s-au adunat de la mic la mare, iar nepotii au povestit despre relatia frumoasa pe care o au cu bunelul. „Imi place atunci cand primesc bani de la el.”, a mentionat Alexandra Stefanet, 8 ani.

Siguranta copilului tau, pe primul loc! Sistemul de securitate pentru ferestre de la Winblock iti vine in ajutor: „Plasa data are o rezistenta de 250 de kilograme” - VIDEO

„Studiez cu el mizica. Imi da bani.”, a spus, de asemenea, cu omor, Cezar-Teodor Stefanet, 8 ani.

„El m-a ajutat sa ma dezvolt in cariera mea muzicala si sper sa mai traiasca multi ani alaturi de noi.”, a povestit Nicoleta Stefanet, 13 ani.

Muzicianul este un exemplu de barbat si artist si pentru nurorile sale. „Mereu a fost ca un parinte adevarat cu sfaturi, cu povete.”, a mentionat Cornelia Stefanet, interpreta.

Anatol Stefanet are o relatie deosebita cu artistul, tocmai de asta Gheorghe Stefanet a devenit nasul de cununie pentru el. „Este fratele lui tata si mosul meu. Imi este nas de cununie. Noi avem o prietenie extinsa.”, a povestit Anatol.

Articole din aceeasi categorie