12.05.2023
Siguranta copilului tau, pe primul loc! Anatolie Melnic si sistemul de securitate pentru ferestre de la Winblock au organizat un concurs: „Plasa data are o rezistenta de 250 de kilograme” - VIDEO

Siguranta copiilor este primordiala pentru parinti. Insa, cateva clipe de neatentie sunt suficiente ca sa se intample un incident neplacut, mai ales atunci cand lasam geamurile deschise. Din acest motiv trebuie sa fim cat mai precauti si sa prevenim orice situatie de risc.

„Suntem unicii pe piata cu plasa data. Suntem pe piata din Moldova, dar si Romania. Plasa data are o rezistenta de 250 de kilograme. Este certificata si acreditata. Sunt profile de 3 tipuri: albe, maro si negre. Instalatia dureaza undeva o ora.”, a mentionat Vadim Mozur, instalator Winblock.

Anatolie Melnic impreuna cu Winblock, compania de instalare a sistemului de siguranta pentru ferestre au organizat un concurs. Astfel, o familie cu doi copii au primit in dar o plasa pentru geamul din camera copiilor.

Anastasia Fotachi a nascut! Gabriel Stati radiaza de fericire cu bebelusul in brate - FOTO

„A fost aleatoriu. Inainte de ei au fost vreo 4-5 familii care la fel au fost sunati, dar din motive diferite a trebuit noi sa ii refuzam, ori ei sa refuze. Cand baietii mi-au propus colaborare eu din start am zis da.”, a spus Anatolie.

Desi au fost aproape 3 mii de participanti, familia Verdes a fost cea care a castigat, iar acestia au marturisit ca a fost foarte neasteptat pentru ei.

„Din start am fost nedumerita pentru ce sunt contactata si in general in ce consta toata aceasta informatie, dar apoi am inteles ca este vorba de montarea unei plase pentru siguranta copiilor. Acum copiii vor fi mai in siguranta.”, a povestit Maria Verdes, parinte.

Shakira, curtata de mai multi barbati celebri. Ar putea cantareata sa intre intr-o noua relatie, dupa despartirea de Pique - FOTO

Acest concurs a fost organizat pentru a aduce la cunostinta mai multor oameni despre cat de importanta este siguranta copiilor.

„Am dorit cumva sa motivam. Multe persoane le instaleaza atunci cand vad ca cei mici se urca la geamuri, sau sunt cazuri in care cad copiii. Sunt bucuros ca ei sunt acum in siguranta.”, a spus in cele din urma Vadim Moruz, instalator Winblock.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie