02.10.2023
La multi ani Beznos Studio! De 5 ani, femeile sunt mai frumoase si carismatice

De 5 ani salonul de micropigmentare Beznos Studio este tot mai aproape de clientele sale care vor mereu sa arate de milioane.

Echipa Beznos Studio a scris o postare pe pagina lor de Facebook cu ocazia celor 5 ani de activitate: „Astazi sarbatorim 5 ani de frumusete si transformare! Este o zi speciala pentru noi, deoarece studioul nostru de micropigmentare implineste 5 ani de activitate. In acesti ani, am avut privilegiul de a aduce zambete si incredere in vietile multor persoane. A fost o calatorie uimitoare, plina de culori, creativitate si, mai presus de toate, frumusete”.

Remediu pentru mamici obosite! La ce procedura a apelat Anisoara Loghin pentru o piele mai tonifiata: „Ma simt mai usoara si mai energica” - VIDEO

De asemenea, echipa a mentionat ca datorita procedurile de la salon, mii de persoane au dobandit mai multa incredere in sine: „In acesti ani, am vazut mii de clienti transformandu-si infatisarea si dobandind o incredere noua in ei insisi. Am invatat si ne-am dezvoltat continuu, aducand cele mai noi tehnici si cele mai bune practici in lumea micropigmentarii”.

„Nu am putea fi mai recunoscatori pentru echipa noastra dedicata si pentru fiecare client care ne-a incredintat misiunea de a evidentia frumusetea lor naturala. Va multumim pentru fiecare moment din acesti ani si pentru ca sunteti parte din povestea noastra”, mai este scris in postare.

Igiena dentara la copii! Medicul stomatolog Dumitru Romaniuc iti explica cum sa alegi corect pasta si periuta de dinti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie