15.08.2023
La asa petrecere viseaza fiecare copil! Cum si-a sarbatorit fiica cea mare a sotilor Chistol ziua de nastere - FOTO/VIDEO

A implinit 8 anisori inconjurata de familie si prieteni. Este vorba despre Andreea, fata cea mare a lui Andrei si Ella Chistol.

In acest an, sarbatorita a avut parte de o petrecere pe cinste cu animatori, baloane, cadouri care mai de care, dar si flori. Ea a primit un buchet frumos de trandafiri din partea tatalui.

Si pentru ca isi iubeste extrem de mult femeile, Andrei Chistol a pregatit cate un buchet si pentru sotia lui, dar si fiica mai mica.

„Nu-i usor sa ai 3 fete in familie. Eu de asta ma tem sa mai fac inca un copil. Daca o sa mai fie o fata?”, a spus cu umor barbatul intr-un InstaStory.

Si pentru ca a fost o zi de nastere de-a dreptul reusita, petrecerea a continuat pana tarziu. „La noi aici este continuarea. Deja nu stiu a cata masa. Avem oaspeti si sarbatorim mai departe”, a spus Ella.

De asemenea, Ella Chistol si-a felicitat fiica si prin intermediul unei mesaj publicat pe retelele de socializare.

O imagine cu Antonia nemachiata face senzatie pe net. Fanii sunt fermecati: „Cea mai frumoasa femeie” - FOTO

„La multi ani Andreea. Esti o minune in viata noastra! Frumoasa, inteligenta, talentata! Te iubim enorm si iti dorim toate visele tale sa devina realitate. Iar daca norocul tau depinde de noi, vom face imposibilul sa fii fericita! 8 ani de iubire”, a mentiona Ella Chistol.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 150 mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Morgenstern iubeste din nou! Asa arata focoasa blondina cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO/VIDEO

Svetlana Sainsus - data de gol de Gabriel Nebunu! Cum arata noul ei tatuaj: „Ati inteles de ce fata a desenat litera...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie