15.08.2023
Morgenstern iubeste din nou! Asa arata focoasa blondina cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO/VIDEO

Se pare ca Morgenstern este in sfarsit fericit si implinit sufleteste.

Dupa ce a divortat la inceputul acestui an de Dilara, fosta lui sotie, acesta si-a refacut viata personala. In prezent interpretul traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actrita Liza Vasilenko.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi pentru prima data in luna mai, insa ei au evitat cateva luni bune sa anunte oficial ca formeaza un cuplu.

Liza Vasilenko a publicat pentru prima data fotografii alaturi Morgenstern abia la data de 4 august. Prin intermediul galeriei de fotogafii actrita a confirmat zvonurile aparute in presa.

A ridicat in picioare toti invitatii! Zinaida Julea a devit virala pe internet dupa ce a cantat in franceza la o nunta - VIDEO

Se pare ca Liza si Alisher se iubesc extrem de mult si nu evita sa arate acest lucru si publicului larg. Dovada sunt atat fotografiile, cat si video-urile lor comune de pe TikTok care aduna milioane de vizualizari intr-un timp record.

Svetlana Sainsus - data de gol de Gabriel Nebunu! Cum arata noul ei tatuaj: „Ati inteles de ce fata a desenat litera...” - VIDEO

„Nu m-am asteptat ca vor forma un cuplu”, „Imi place de Dilara, dar aici chiar simt o energia diferita”, „Se observa ca e mai fericit decat cu Dilara”, sunt cateva dintre mesajele pe care ei le-au primit din partea internautilor. Cu toate acestea, unii fanii considera ca Morgenstern inca o mai iubeste pe fosta sotie.

Alisher Morgenshtern, cunoscut sub numele de Morgenshtern, este un rapper, producator de discuri si compozitor rus. El a castigat faima pentru prima data in 2018 ca autor de parodii ale artistilor de muzica populara din acea vreme, publicand aceste videoclipuri pe canalul sau de YouTube.

Articole din aceeasi categorie