01.09.2022
Katalina Rusu uimeste din nou! Interpreta a lansat un cantec de leagan, textul caruia a fost scris de Grigore Vieru: „Vin cu toata dragostea fata de patrie si limba noastra cea romana” - VIDEO

Acum un an, Katalina Rusu a lansat piesa „Suflet Gol” si recent aceasta si-a uimit din nou fanii. Interpreta a publicat pe canalul ei de Youtube melodia „Cantec de leagan”.

Katalina si-a anuntat lansarea pe Instagram, acolo unde a mentionat ca piesa a fost postata cu ocazia sarbatorii nationale „Ziua Limbii Romane” care a avut loc pe data de 31 august. „Dragi prieteni si suflete frumoase, astazi cu pilejul importantei sarbatori nationale, vin cu toata dragostea fata de patrie si limba noastra cea romana, cu o lansare frumoasa.”, a mentionat artista.

De asemenea, aceasta a povestit faptul ca versurile piesei au fost scrise de Grigore Vieru, iar muzica compusa de Marian Stircea. „O melodie semnata de Maestrul Marian Stircea si mult regretatul poet Grigore Vieru. Melodie despre valorile nationale, dragoste si casa, iar acasa e acolo unde este dragoste, acolo unde „Te iubesc”, suna atat de melodios in limba materna, acolo unde mama isi leagana puiutul si-i canta „Nani na”.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

„Asa un „Cantec de leagan” pe finalul acestei seri, un cantec, care cu gandul, sufletu si inima sa va readuce acasa!”, a adaugat Katalina.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Cat de frumoasa e fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica: „Nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie