26.09.2023
Cum s-a schimbat viata Adrianei Babin de cand s-a maritat! Ce a povestit naista: „De cand sunt sotie imi place si mai mult sa...” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Adriana Babin a venit acolo imbracata in costumul pe care l-a purtat si la nunta sa, care a avut loc de curand. Mai multe detalii despre una dintre cele mai importante zile din viata naistei, afla mai jos.

„Trebuie sa-l mai scot in lume. Data viitoare vin in rochia de mireasa”, a spus Adriana Babin despre look-ul pe care il purta si a zambit.

Adriana a recunoscut ca nunta a fost una deosebita si acea zi o considera cea mai frumoasa din viata ei. „A fost cel mai frumos eveniment din viata mea, cu siguranta. Am trait-o ca o zi de nastere. Atat eu cat si sotul meu ne-am simtit chiar ca la ziua noastra de nastere”, a mentionat naista.

Horoscop 26 septembrie 2023. Atentie in dragoste, unele zodii ar putea avea de suferit

Cu toate acestea, nu au lipsit nici momentele de panica la nunta: „La inceputul evenimentului prima mea rochie care era o rochie cu trena s-a rupt. Toti dansatorii incercau sa puna acolo boldurele. Cred ca e semn de bun augur. A trecut mai mult de o luna de la nunta.”

Intrebata daca s-a schimbat ceva dupa ce s-a casatorit, Babin a raspuns: „Nu stiu, responsabilitatile, gandul ca avem niste bani pe care trebuie sa ii investim. Bine, ca nu-s acasa, pot sa vina ca nu o sa gaseasca nimic. Nu am iesit in pierdere pentru ca stim sa gestionam finantele in familie. Nu s-au schimbat foarte multe, noi dupa cununie am locuit impreuna, aveam deja vreo 9 luni locuite impreuna”.

„Cine gateste la voi acasa?”, la aceasta intrebare artista a raspuns: „Gatesc eu”. Totodata, ea a recunoscut ca ii place foarte mult sa prepare mancarea. „Acum de cand sunt sotie imi place si mai mult sa fac treaba asta deoarece o fac pentru persoana care apreciaza cel mai mult tot ce fac eu”, a mentionat Adriana Babin.

Hulk Hogan s-a insurat a treia oara. Nu a renuntat la bandana nici la nunta. Cine e aleasa lui, Sky Daily, mai tanara cu 25 de ani - FOTO/VIDEO

Pe langa faptul ca in aceasta vara s-a casatorit, naista a lansat si o piesa care este intitulata „Sarba lui Pompieru si Ciocarlia”.

„Urmeaza un spectacol frumos la Iasi, iar in noiembrie cu baietii de la Concertino la fel la Iasi”, a spus in cele din urma artista.

Articole din aceeasi categorie