10.08.2022
Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au separat. Decizia a fost luata la doar trei saptamani dupa nunta

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au separat. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii cuplului. Decizia lor a fost luata la doar trei saptamani dupa nunta pe care au organizat-o in mare secret. Cuplul spune ca separarea este una simbolica, insa fanii celor doi sunt ingrijorati cu privire la viitorul relatiei fragile.

Jennifer Lopez si Ben Affleck formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Povestea lor de dragoste a tinut luni la randul primele pagini ale presei internationale. Dupa ce au petrecut cateva saptamani minunate in Paris, in luna de miere, JLo si Affleck s-au intors in Statele Unite ale Americi si au luat o hotarare neasteptata.

Si femeile bogate plang! Kylie Jenner, Beyonce sau Cardi B care au iertat infidelitatea sotilor sai - FOTO

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au separat

Cantareata in varsta de 53 de ani are un program foarte aglomerat in lunile ce urmeaza. Conform publicatiei Hollywood Life, cuplul a decis ca este cel mai bine sa se separe. Jlo urmeaza sa petreaca mai multe saptamani in Europa, in timp ce Affleck va ramane in Los Angeles.

JLo se distreaza alaturi de Ben Affleck

Jennifer Lopez si-a sarbatorit ziua de nastere la Paris alaturi de Ben Affleck

Desi fanii sunt ingrijorati cu privire la aceasta decizie, o sursa apropiata cuplului spune ca relatia lor e mai puternica in urma acestei hotarari.

”Ceea ce face ca relatia lor sa fie atat de unica si speciala este faptul ca fiecare stie cate sacrificii sunt necesare pentru a intretine o iubire cand ai un statut ca al lor.”

”Amandoi sunt de parere ca petrecand timp unul departe de celalalt va duce la intarirea relatiei. In plus acest lucru este minunat, atunci cand sunt departe unul de altul fac sume mari de bani. Este o situatie din care vor avea doar de castigat”.

Jennifer Lopez Breaks Silence After Ben Affleck Wedding: Photos

Conform apropiatilor, Ben Affleck si Jennifer Lopez sunt tot timpul in contact si vorbesc deseori. Acestia sunt de parere ca dorul ii va face sa se iubeasca si mai mult.

Apropiatii vedetei spun ca JLo adora gandul ca sotul sau este acolo undeva si o asteapta indiferent de ce se intampla. In timp ce diva se va ocupa de proiectele sale muzicale, sotul sau are in agenda un nou film, Aquaman and The Lost Kingdom.

Sofer cu actele in regula! Iuliana Beregoi si-a luat permisul de conducere. Afla cate incercari a avut interpreta pana a sustinut cu brio examenul: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au intors din luna de miere de la Paris

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au separat dupa luna de miere pe care au petrecut-o la Paris. Cantareata si-a sarbatori aniversarea alaturi de sotul sau in Europa. Cu toate acestea, se pare ca lucrurile nu se anunta foarte pozitive pentru cei doi.

Jlo si Affleck au petrecut o multime de momente romantice in orasul iubirii. Cei doi au mers imbratisati sa adira Arcul de Triumf, iar mai apoi s-au indreptat catre muzeul Luvru. Affleck si sotia sa au fost cazati la un hotel de luc.

Ei au ales sa-si petreaca timpul la Hotel de Crillon de pe Champs-Elysees, care se afla pe malul drept al Senei. Escapada lor a avut loc la scurt timp dupa nunta secreta din Las Vegas. JLo si sotul sau s-au plimbat prin Jardin des Tuileries, iar mai apoi au luat pranzul intr-unul din cele mai apreciate restaurante din Paris.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Are Engaged for a Second Time | Vogue

Cei doi au iesit in fiecare seara la cine romantice si s-au bucurat de timpul petrecut impreuna. Lopez si Affleck traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Gigli in 2002. De cand si-au reluat relatia, povestea lor a fost tot timpul sub lupa presei.

Articole din aceeasi categorie