16.11.2022
Este oficial! Theo Rose - in asteptarea primul sau copil. Mama interpretei a confirmat zvonurile despre sarcina fiice sale. „ Ne-a anuntat de putin timp” - VIDEO

Acum o zi, in presa romana au aparut informatii precum ca jurata de la Vocea Romaniei, Theo Rose ar fi insarcinata. Vestea i-a uimit pe fanii artistei, luand in consideratie faptul ca ea si iubitul sau, regizorul Anghel Damian, sunt impreuna de doar 4 luni.

Thoe si Anghel au demonstrat ca iubirea nu tine cont de timp. Cei doi nu au confirmat inca sarcina, insa mama artistei a facut-o exclusiv in cadrul emisiunii „La Maruta” de la PRO TV Romania.

Contactata telefonic de catre un reporter al emisiunii, mama lui Theo a spus: „Cum pot sa comentez? Sar in sus. Sunt un om fericit, un parinte care asta asteapta de la o vreme. Ma gandesc la pensionare acum, ca trebuie sa stau cu bebelusul, daca vine. Sa fie sanatosi! Si ce sa zic, sa ne bucure viata, ca asta asteptam. Asta e implinirea noastra.”, a povestit aceasta.

Au trait emotii unice! Pentru prima data, Diana Grigor s-a filmat alaturi de mama sa, in noul sau videoclip: „E o responsabilitate foarte mare pentru mine” - VIDEO

De asemenea, indirect, femeia a dat de inteles ca jurata de la Vocea Romaniei este in asteptarea unui baietel. Intrebata ce reactie a avut tatal artistei cand a aflat de sarcina, ea a raspuns: „Va dati seama ca are si planuri, il duce la fotbal! Ne-a anuntat de putin timp, de o saptamana, doua. Au venit in vizita. Chiar nu eram acasa si cand am auzit ca e rost de o veste buna am facut stanga imprejur. Ne-am bucurat. Avem o familie mai mare si ne-am bucurat cu totii. Theo a fost asumata din prima. A spus ca daca pica, asta e, nici nu se pune problema. Ea iubeste foarte mult copiii, a si botezat cativa copilasi.”

Intrebata daca Theo Rose si Anghel Damian se asteptau ca sarcina sa vina atat de curand, mama ei a raspuns: „Nu stiu daca se asteptau, astea sunt problemele lor, nu ne putem baga noi, dar sunt foarte fericiti.”

Stas Renita, din nou in ringul profesionist dupa o pauza de mai bine de 3 ani! Afla de la luptatorul K-1, cat se castiga din sport la noi in tara - VIDEO

Articole din aceeasi categorie