23.09.2024
Ion Paladi a primit titlu de „Cetățean de Onoare” al unei comune din județul Iași: „Sunt emoționat și fericit” - FOTO

Ion Paladi a primit titlu de „Cetățean de Onoare” al comunei Țuțora din județul Iași. Vezi în articolul de mai jos mesajul artistului după ce s-a ales cu distincția.

Plin de emoție, interpretul Ion Paladi a menționat pentru perfecte.md: „Sunt emoționat și fericit că în luna aceasta frumoasă de toamnă, pe 8 septembrie am devenit „Cetățean de Onoare” al comunei Țuțora din Județul Iași. O comună frumoasă de pe malul Prutului, cu oameni primitori și calzi, care m-au primit cu atâta bucurie pe scena mare din Țuțora alături de Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Vreau să mulțumesc domnului primar, Cristinel Albu, dar și tuturor consilierilor pentru că, m-au propus și au votat ca să devin un fiu al comunei Țuțora și „Cetățean de Onoare” al acestei comune”.

Interpretul a venit cu un mesaj de mulțumire pentru toi cei care sunt alături de el: „Vreau să mulțumesc și maestrului Nicolae Botgros, nașului meu, Corneliu Botgros și Orchestrei Naționale de muzică populară „Lăutarii” din Chișinău, pentru toată susținerea pe care o am. Mulțumesc și publicului meu minunat și tuturor fanilor care îmi sunt alături și-mi îndrăgesc creația”.

Au dat buzna în studiourile PRO TV! Vedetele, prietenii și partenerii de încredere au sărbătorit aniversarea postului de televiziune - VIDEO

De asemenea, Paladi a spus că aceasta nu este prima distincție pe care a primit-o în România: „Sunt onorat că pentru a patra oară în România devin „Cetățean de Onoare” al unei comune. În 2018 am devenit „Cetățean de Onoare” în comuna George Enescu, județul Botoșani unde s-a născut marele compozitor. Tot în 2018, comuna Corlăteni, județul Botoșani și în 2019 am primit titlul în comuna Vorona din Botoșani. Iată că în 2024 și în Județul Iași, comuna Țuțora”.

Moment de sinceritate! Ginia a vorbit deschis despre cât de greu i-a fost să se adapteze la viața din București: „Cel mai dureros a fost că...” - VIDEO

Moldova va participa în premieră la Miss Universe! Pot concura gravidele, iar înălțimea și greutatea nu mai sunt un criteriu de selecție - VIDEO

Ion Paladi a mai anunțat pentru perfecte.md că urmează o premieră muzicală din partea lui: „Vă anunț cu bucurie că am filmat 3 videoclipuri noi și urmează să le lansez în perioada următoare, iar primul videoclip va fi lansat chiar de ziua mea, pe 10 octombrie, alături de frății mei Constantin și Petru Paladi. Un cântec din nou dedicat mamei noastre, dar și pentru toate mamele”.

Vă mai amintiți de vremurile când bunicile ne coceau hulubași? Elevii unui liceu din capitală au reînviat tradiția în ajun de Ziua Internațională a Păcii - VIDEO

Ion Paladi este un interpret de muzică populară din Republica Moldova. A început să cânte la vârsta de 11 ani, când își însoțea tatăl la nunți.

În perioada 2000–2004 a studiat la Colegiul Republican de Muzică „Ștefan Neaga”, iar între 2004 și 2008 studiază la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specialitatea „Dirijat Cor Academic”. În august 2010 se căsătorește cu Veronica Bolgari.

SURSA FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ

Articole din aceeasi categorie