23.09.2024
Au dat buzna în studiourile PRO TV! Vedetele, prietenii și partenerii de încredere au sărbătorit aniversarea postului de televiziune - VIDEO

ProTV Chișinău a sărbătorit recent 25 de ani de activitate, iar cu acestă ocazie a fost organizat un eveniment grandios. Platoul știrilor, dar și studiourile emisiunilor „În Profunzime”, „O Seară Perfectă”, „iSănătate” și „Gusturile se Discută” au fost și ele la recepție, oferind oaspeților oportunitatea de a le admira, dar și de a face fotografii. Cum a arătat totul, dar și care a fost atmosfera, vezi în cadrul unui live marca O Seară Perfectă.

„Anișoara, recunosc, nu m-am putut abține și ți-am ocupat canapeaua pentru câteva clipe. Pe ecran se derulează momente din emisiunea noastră, reportaje. Este o zi importantă pentru noi pentru că, ProTV marchează cea de-a 25-a aniversare. În acest an, este totul deosebit, chiar în sala evenimentului, au fost amplasate toate studiourile emisiunilor <<O Seară Perfectă>>, <<iSănătate>>, <<Gusturile se Discută>>. Invitații au ocazia să facă fotografii alături de prezentatoarele emisiunii, în studiourile preferate”, a menționat reporterul PRO TV, Mădălina Sorocovchi.

3 moduri simple prin care poți pierde în greutate atunci când dormi

Magicianul Garry Cozma a fost printre primii invitați care au ajuns la eveniment. Acesta a respectat dress code-ul evenimentului: „Binedispus, fantastic, tânăr și modest. Am primit o invitație și am văzut despre ce dress code este vorba”. 

„Știu emisiunea <<iSănătate>>, dar nu am fost niciodată acolo, nu duc eu cel mai sănătos mod de viață. La <<Gusturile se Discută>> am fost, am gătit pește, dar nu prea mi-a reușit. Îmi place emisiunea <<O Seară Perfectă>> pentru că, acolo este divertisment”, a mai notat Garry. 

Cleopatra Stratan, mărturisiri despre momentele dificile din relația cu soțul ei, Edward Sanda: „Asta a trebuit să ne despartă…”

Lângă studio-ul „iSănătate”, Mădălina Sorocovschi s-a întâlnit chiar cu prezentatoarea emisunii, Vlada Mardari: „Am revenit ieri seara din vacanță, iar astăzi sunt aici. La început a fost solicitant, toți voiau poze și iată că am făcut cîteva pentru a ne lua această grijă. Îmi place foarte mult ambianța și anturajul, e așa romantic, drăguț. Este prezentă buna dispoziție”.

De asemenea, și Vlada a respectat dress code-ul evenimentului: „Păi e albastru, de la ProTV”

O femeie a vândut tot ce avea pentru o croazieră în jurul lumii, dar viața ei a luat o turnură neașteptată - FOTO

„Ca de obicei, ne pregătim de toate evenimentele ProTV, pentru a străluci la cea mai mare valoare, la fel ca televiziunea voastră. Mi-a captat atenția studio-ul <<O Seară Perfectă>>, la care am fost invitată de mai multe ori, sunt niște amintiri plăcute. Este frumos, este roz”, a notat Veronica Vîzdoagă, medic dermatolog.

SURSA FOTO: PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie