11.10.2023
Ion Paladi a implinit 39 de ani! Ce mesaj i-a transmis nasul sau, Corneliu Botgros - FOTO/VIDEO

Indragitul interpret de muzica populara, Ion Paladi si-a sarbatorit la data de 10 octombrie ziua de nastere.

Corneliu Botgros, nu a ratat ocazia si l-a felicitat pe finul sau, Ion Paladi pe retelele lui de socializare.

„La multi ani finule. Iti doresc multa sanatate si realizari cat mai multe si frumoase! Sa iti traiasca familia si toti cei dragi sufletului tau”, a scris intrumentistul pe Instagram. 

De asemenea, Corneliu a publicat si o fotografie cu Ion care a reusit deja a adune zeci de aprecieri din partea fanilor celor doi.

Noi detalii despre cununia Iulianei Maranciuc si a tenorului Dumitru Mitu! Cine este gelosul casei, dar si cine spune cel mai des „Te iubesc” - VIDEO

Pe langa felicitarile si surprizele placute pe care le-a primit din partea apropiatilor, aniversarea celor 39 de ani a fost speciala prin faptul ca anume in acea zi, Ion Paladi si interpreta de muzica populara, Viorica Macovei au lansat o piesa.

„Hora Fratilor” a adunat peste 5 mii de vizualizari pe Youtube in doar o zi de la premiera.

Este mama, profesoara, actrita, model si le reuseste pe toate! Afla povestea moldovencei Lucia Zurkinden care in curand va reprezenta tara noastra la un concurs de Miss - VIDEO

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante la varsta de 11 ani, cand isi insotea tatal la nunti.

In perioada 2000–2004 a studiat la Colegiul Republican de Muzica „Stefan Neaga”,iar intre 2004 si 2008 studiaza la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, specialitatea „Dirijat Cor Academic”.In august 2010 interpretul s-a casatorit cu Veronica Bolgari. Cei doi au un fiu pe nume Lucian.

Articole din aceeasi categorie