18.10.2022
Ion Ceban - mai vesel ca niciodata! De Ziua Orasului, primarul Chisinaului a dansat pe muzica celor de la Zbob si Zdub. Vezi cum a fost atmosfera in cele doua zile de sarbatoare - VIDEO

De doua zile de chef au avut parte locuitorii capitalei si nu doar. De hram s-a sarbatorit nu gluma. Primarul Ion Ceban a dansat alaturi de Zdob si Zdub, iar mai multe momente vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Invitatul special al concertului de hramul Chisinaului, Carla's Dreams a creat o atmosfera aparte in Piata Marii Adunari Nationale.

O mare de telefoane a putut fi vazuta. Fiecare a vrut sa aiba macar un filmulet cu trupa. „Am venit sa-l ascult pe Carla’s Dreams, sa-l aud pentru ca imi place foarte mult acest cantaret. Am venit cu prietenele mele.”, a mentionat o tanara care a participat la sarbatoare.

E timpul sa renunti la negru! Alfa de la fashion stilista Xenia Bugneac care sunt cele mai actuale culori ale sezonul toamna/iarna 2022-2023: „Pe podium vin culorile vibrante” - VIDEO

Energie si voie buna au adus in centrul orasului orchestra Fratilor Advahov, Zdob si Zdub, Gabriel Nebunu, dar si alti artisti care au evoluat pentru toata lumea ce s-a adunat la concert.

Si primarul Chisinaului s-a lasat dus de val si a dansat chiar pe scena.

Au petrecut nu doar cei din capitala, oamenii au venit de peste tot. „Noi suntem din Transnistria. Ne place muzica, atmosfera, lumea”, a spus o tanara mamica.

Are planuri marete! Afla ce vrea sa devina micuta Ruxanda Galca cand va fi mare: „Am muncit toata vara in loc sa ma distrez, dar...” - VIDEO

„Mie foarte tare imi place. Toti sunt buni, minunati. Foarte vesel, muzica, super.”, a recunoscut o alta participanta la concert.

S-a sarbatorit tocmai doua zile. Si sambata a fost concert in Piata Marii Adunari Nationale.

Articole din aceeasi categorie