20.05.2022
Are pofte ciudate, schimbari emotionale si doreste sa lucreze asupra corpului sau pana in ziua in care va naste! Dansatoarea de pole dance, Cristina Scarlevschi: „Am vazut viata mea pana la test, si dupa test...” - VIDEO

Nu a renuntat la antrenamentele intense nici invitata emisiunii O Seara Perfecta Cristina Scarlevschi, care, de curand a facut marele anunt despre faptul ca este insarcinata. Despre viata sa extrem de activa, dar si perioada in care este acum a discutat chiar ea in cadrul editiei din 19 mai. 

A avut niste emotii de nedescris atunci cand a aflat ca este insarcinata, asta intrucat atat Cristina, cat si sotul sau asteptau aceasta sarcina foarte mult: „Am vazut viata mea pana la test, si dupa test...”, spune Cristina emotionata.

Cristina a distribuit mometul in care a aflat ca urmeaza sa devina mamica. De asemenea tanara a publicat si reactia sotului sau, acestea fiind filmate si ramanand in amintirea lor pentru tot restul vietii. 

Dansatoarea de pole dance este in primul trimestru de sarcina abia, dar spune ea, se simte foarte bine in aceasta perioada: „E interesant, pana ce ma simt foarte bine, nu am toxicoza, nimic..”, mai spune ea.

Totusi viitoarea mamica spune ca in organismul sau se petrec schimbari, iar acest lucru este foarte simtit de ea: „Sunt somnolenta si am niste pofte tare ciudate. De exemplu aseara am mancat prosciutto cu capsune, dar eu nici macar nu mananc carne.”, spune ea amuzata.

Cristina afirma ca sarcina a schimbat-o si pe plan emotional: „Sunt mai calma, toti imi spun asta. Am devenit asa ca o pisicuta, mai dulce. Am un somn mai linistit, dar da, am si prins un pic la forme.”, afirma Cristina.

WOW! HBO Max lanseaza un serial documentar despre Irina Rimes! Vezi trailer-ul oficial al filmului „Pe drumul meu” - VIDEO

Deocamdata, Cristina continua sa danseze la bara, dar totusi incearca pe cat de mult posibil sa nu isi forteze abdomenul. Aceasta merge si la lectii de streching si la sala de forta.

Are o voce spectaculoasa! Tany Vander a demonstrat ca poate canta la fel de bine ca pe timpuri: „Prea frumos ca sa fie adevarat” - VIDEO

Aceasta spune ca isi doreste sa lucreze asupra corpului sau exact pana in ziua in care va naste.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie