30.07.2024
Interpreta Ala Zasmenco și luptătorul Denis Crețu și-au unit destinele - FOTO/VIDEO

O zi plină de emoții pentru Ala Zasmenco și Denis Crețu, cei doi și-au jurat iubire în fața altarului. Cei doi au sărbătorit dragostea alături de persoanele apropiate și familie. 

Interpreta Ala Zasmenco a făcut un pas important în ceea ce privește viața ei personală. Acesta și-a unit destinul cu un cunoscut luptător de la noi, Denis Crețu.

Performanță legendară pentru Judo-ul din Republica Moldova, două medalii de bronz la Jocurile Olimpice! Adil Osmanov se întoarce acasă învingător - VIDEO

Cei doi au publicat pe paginile lor de Instagram câteva imagini de la eveniment.   

„Vecinii de bloc” a cucerit internetul! Piesa interpreților Iuliana Beregoi și Cristian Porcari a ajuns la peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube - VIDEO

În secțiunea comentarii, cuplul proaspăt căsătorit a primit mesaje de felicitare: „Sincere felicitări Ala și Denis. Să vă susțineți unul pe celălalt și să vă bucurați de fiecare moment! Dragostea nu este doar un sentiment, ci o alegere zilnică de a fi alături, de a fi prezenți și de a construi amintiri împreună. Trăiți în fiecare zi cu inimile deschise și cu promisiunea că veți continua să vă iubiți și să vă apreciați mereu, indiferent de obstacolele care vor apărea în calea voastră”, „Superbi sunteți! Să vă văd mereu fericiți împreună!”, „Casă de piatră și numai fericire!”, „Fii fericită! Și ca acest zâmbet minunat să nu dispară niciodată de pe chipul tău frumos!”. 

Cinci cupluri regale care s-au îndrăgostit la Jocurile Olimpice. Poveștile lor de dragoste bat orice film

Ala Zasmenco este o interpretă din Republica Moldova. De asemenea, aceasta este moderatoarea podcastului de pe Youtube -„Întrebări și Răspunsuri cu Ala Zasmenco”.

Denis Crețu a obținut titlul de Campion Mondial la un campionat din Italia și astfel a făcut cunoscută Moldova în întreaga lume. El este antrenor de lupte pentru copii și adulți.

SURSĂ FOTO: Instagram/ denis_cretu, alazasmenco

Articole din aceeasi categorie