31.07.2023
Imagini induiosatoare! Modelul Ilinca Sturzescu si fiul ei, Timur, au fost externati din maternitate - FOTO

Acum cateva zile, la data de 25 iulie 2023, Ilinca Sturzescu si sotul ei, au devenit parinti pentru prima data. 

Sturzescu a adus pe lume un baietel, pe care impreuna cu partenerul ei de viata au decis sa-l numeasca Timur.

La cateva zile dupa ce a devenit mama pentru prima data, modeul a fost externat din maternitate. Cu ocazia acestui frumos evenimnet din viata ei, Ilinca a publicat cateva poze din acea zi pe social media.

Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai indraznete tinute. Ashley Graham, intr-o rochie minuscula in public

„Inca nu-mi vine sa cred ca toate acestea ni se intampla noua si se dezvolta cu o asemenea viteza. Te iubim atat de mult. Cel mai important lucru in viata este familia”, a mentionat Ilinca Sturzescu pe retelele de socializare.

La externare, modelul a fost surprins cu un buchet superb de trandafiri roz.

Desi a nascut cu mai putin de o saptamana in urma, Ilinca arata minuntat si astfel si-a etalat silueta supla intr-o rochie mini de culoare alba.

„Felicitari! Cea mai fabuloasa fericire pentru noi, femeile, sunt anume clipele ce le traiesti acum”, „Frumosilor”, sunt cateva dintre zecile de comentarii pe care le-au primit proaspetii parinti in descrierea imaginilor.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Ilinca Sturzescu, cunoscuta si ca Ilinca Kotya este un model in varsta de 25 de ani din Republica Moldova. Pe langa modeling, aceasta mai este activa si pe Instagram, acolo unde este urmarita de peste 60 de mii de internauti.

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

Articole din aceeasi categorie