14.03.2023
Imagini emotionante! Katalina Rusu si micuta Selina au fost externate din maternitate. Vezi ce surpriza a organizat sotul interpretei - VIDEO

Acum cateva zile, la data de 10 martie 2023, Katalina Rusu a devenit mamica pentru a treia oara. Artista a adus pe lume o fetita Selina.

Katalina a fost deja externata si astfel, ea a publicat pe Instagram un filmulet emotionant cu imagini de la maternitate, din drum spre casa, dar si din locuinta lor, unde pe tanara mamica o astepta o surpriza placuta.

La externare au venit cele mai apropiate persoane din viata interpretei, printre care sotul si celelalte doua fiice ale sale.

Pentru acest eveniment important, Katalina Rusu a ales sa poarte o tinuta lejera, total white, formata dintr-un costum din tricotaj, bereta si palton.

Dupa ce si-a facut cateva fotografii la maternitate, interpreta a plecat acasa, acolo unde o astepta o surpriza placuta atat pentru ea cat si pe Selina. Dormitorul era decorat cu baloane de culoare roz.

Katy Black - momente de sinceritate! Bloggerita a facut dezvaluiri despre fosta sa relatie: „Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39 de kilograme” - VIDEO

„WELCOME HOME BABY SELINA! Multumim din toata inima tuturor sufletelelor frumoase pentru mesajele voastre calde, gandurile senine si urarile de bine! Deja suntem in 5, suntem parinti la puterea a treia, parinti de printese!”, a mentionat artista pe retelele de socializare.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia. Acum Katalina este in asteptarea celui de-al treilea copil.

Si-a organizat ziua de nastere in doar doua zile! Tatiana Heghea: „Daca eu stiam ce nebunie va fi in seara de ieri, amanam prezenta aici..” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie