10.10.2023
Imagini de la botezul fiului Doinei Sulac! Ce prenume a ales artista pentru baietel, dar si cine s-a regasit printre nani - FOTO

Acum cateva zile, Doina Sulac si sotul ei, Isidor Tanase si-au botezat feciorasul.

Imagini de la eveniment au fost publicate atat de Sulac, cat si de interpreta de muzica populara Doina Arsene, pe retelele de socializare.

Catalin Botezatu a revenit la Chisinau! Ce a povestit Diana Ballerini despre celebrul designer: „Este iubirea vietii mele. Cred ca este unicul barbat care...” - VIDEO

Se pare ca Doina Arsene a dezvaluit si care este prenumele ales de catre parinti pentru micut. „Cu Sfantul Botez, Luca”, este scris pe tortul care a fost fotografiat, iar apoi postat pe Instagram de catre Arsene.

„Ce frumusete de copil! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii”, a scris un fan de-al Doinei Sulac in descrierea celei mai recente postari.

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

A debutat pe scena la varsta de patru ani, cand in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovan, „Mi-am cusut bondita noua”, fiind acompaniata de Orchestra Lautarii. La varsta de 13 ani si-a lansat primul CD.

Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Articole din aceeasi categorie