26.09.2023
Hulk Hogan s-a insurat a treia oara. Nu a renuntat la bandana nici la nunta. Cine e aleasa lui, Sky Daily, mai tanara cu 25 de ani - FOTO/VIDEO

Fostul wrestler Hulk Hogan s-a insurat pentru a treia oara. Sportivul ajuns la 70 de ani i-a jurat credinta vesnica lui Sky Daily, intr-o ceremonie intima, in Florida.

La doua luni dupa ce s-a pus intr-un genunchi si a cerut-o de sotie pe Sky, Hulk, care nu a renuntat la celebra lui bandana de pe cap nici la nunta lui, a devenit din nou barbat insurat.

„Sky i-a schimbat viata. Este mai fericit ca oricand. Daca un barbat ca Hulk ar putea straluci, el ar face-o. A fost o nunta intima. Niciunul nu a vrut ceva extravagant, doar ceva mic, alaturi de cei mai apropiati si dragi lor, pentru a-si declara dragostea unul altuia si angajamentul pe care si-l iau unul in fata celuilalt. Din pacate, Brooke (fiica lui Hulk) nu a venit”, a declarat o sursa din apropierea cuplului, pentru Daily Mail.

Hulk Hogan nu a renuntat la celebra lui bandana nici la nunta

Sky Daily are 45 de ani, este instructoare de yoga si are trei copii. Aceasta a imbracat o rochie de mireasa fara bretele, din dantela, mulata pe silueta armonioasa. A asortat-o cu bijuterii cu diamante. Nu a lipsit nici inelul de logodna despre care se spune ca a costat sute de mii de dolari.

Femeia fatala a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger - FOTO

De cealalta parte, Hulk Hogan, pe numele lui real Terry Gene Bollea, a ales un costum clasic, la care a purtat papion si o bandana neagra.

Conform unei surse consultate de Daily Mail, nunta nu a fost organizata cu mult timp inainte, fiind mai degraba o decizie de moment. Nici mirele si nici mireasa nu si-au dorit un eveniment grandios. Tocmai de aceea, la nunta au participat doar cele mai dragi persoane. Hulk si Sky sunt impreuna de putin peste un an, dupa ce s-au cunoscut la o petrecere, prin intermediul unor prieteni comuni.

Fostul sportiv a mai fost casatorit de doua ori. Cu Linda a fost insurat din 1983 pana in 2009 si alaturi de ea are doi copii: o fata de 35 de ani, Brooke, si un baiat de 33 de ani, Nick. A doua oara s-a casatorit in 2010 cu Jennifer McDaniel, dar cuplul s-a destramat 11 ani mai tarziu.

Amal Clooney a facut furori intr-o tinuta absolut spectaculoasa! Cum arata rochia mini in valoare de peste 20 de mii de dolari - FOTO

Articole din aceeasi categorie