26.09.2023
Femeia fatala a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger - FOTO

Kim Basinger a fost sex-simbolul anilor ‘80 si multi si-o amintesc din celebrul film „9 saptamani si jumatate”, in care a jucat alaturi de Mickey Rourke. In ultimii ani, aparitiile ei mondene pot fi numarate pe degetele de la o singura mana, iar actrita a marturisit ca sufera de agorafobie.  

Agorafobia este o afectiune care face parte din clasa tulburarilor de anxietate si presupune declansarea unor atacuri de panica in anumite situatii care implica spatii aglomerate. Sunt si voci care spun ca actrita a rarit aparitiile din cauza operatiilor estetice nereusite.

Kim Basinger a fost fotografiata ultima oara pe covorul rosu in octombrie 2019. La 4 ani distanta, actrita se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor. Fosta „fata Bond” va participa in octombrie la „Ultima sansa pentru animale”, un eveniment la care se strang fonduri pentru ajutorarea acestora si care are loc la un vestit hotel din Beverly Hills. 

Actrita, care implineste 70 de ani in 8 decembrie, va fi una dintre numeroasele celebritati prezente la eveniment, alaturi de nume ca Priscilla Presley, vedeta Baywatch Donna D'Errico, actorul La Bamba Esai Morales si vaduva lui Hugh Hefner, Crystal Hefner.

Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe Kim Basinger pe stradutele aglomerate din Los Angeles. Cu o palarie cu boruri imense pe cap si ochelari de soare, Kim putea fi cu greu recunoscuta de trecatori. Actrita n-a schitat niciun zambet si s-a indreptat rapid spre masina atunci cand i-a vazut pe fotografi. De cand presa straina a scris ca actrita a exagerat cu operatiile estetice, aceasta face tot posibilul sa-si ascunda chipul atunci cand e nevoita sa iasa din casa.

Horoscop 26 septembrie 2023. Atentie in dragoste, unele zodii ar putea avea de suferit

Anul trecut, Kim Basinger a aparut alaturi de fiica ei, Ireland Baldwin, la emisiunea Red Table Talk, unde a vorbit despre afectiunea de care sufera.

Ea a spus ca traieste cu agorafobie, „un tip de tulburare de anxietate care implica teama si evitarea locurilor sau situatiilor care ar putea provoca panica si sentimentul de a fi prins in capcana, neajutorat sau jenat".

„Ce s-a petrecut la concertul din Lisabona, nu voi uita niciodata”! Gabriel Nebunu a facut senzatie la cel mai recent spectacol - VIDEO

Basinger a spus ca aceasta afectiune a escaladat pana la punctul in care „nu mai iesea din casa, nu mai iesea la restaurant si nu mai invita oameni la ea”.

„Este ca si cum ceva se opreste complet in tine si trebuie sa reinveti totul”, a spus ea. „Traiesti cu gura uscata tot timpul, tremuri, esti epuizat tot timpul”, a adaugat actrita. 

Articole din aceeasi categorie