26.09.2023
Amal Clooney a facut furori intr-o tinuta absolut spectaculoasa! Cum arata rochia mini in valoare de peste 20 de mii de dolari - FOTO

George Clooney pare sa fi tras lozul castigator atunci cand a cunoscut-o pe superba Amal Alamuddin. Avocata in varsta de 45 de ani impresioneaza cu frumusetea si stilul ei inconfundabil. 

Recent, sotia lui George Clooney a zburat pana la New York, acolo unde a tinut un discurs pe tema Declaratiei impotriva detentiei arbitrare in relatiile dintre state. Este vorba despre un document oficial prin care o serie de tari se angajeaza sa consolideze „cooperarea internationala" pentru a „pune capat practicii arestarilor, detentiilor sau condamnarilor arbitrare care au ca scop exercitarea unei influente asupra guvernelor straine".

Amal Clooney este avocata specializata in drept international si drepturile omului. Dupa discursul curajos, sotia lui George Clooney s-a bucurat de o cina in oras. Amal a ales o tinuta spectaculoasa si a intors toate privirile in drum spre restaurant. 

Avocata a purtat una dintre cele mai impresionante tinute de pana acum, iar rochia mini cu care a facut furori a costat o avere. Amal a optat pentru o rochie in valoare de 21.200 de dolari, din colectia Prada – toamna/iarna 2022, scrie Page Six. 

Horoscop 26 septembrie 2023. Atentie in dragoste, unele zodii ar putea avea de suferit

Rochia in care a fost surprinsa de paparazzi arata ca si cum ar fi fost realizata din bucati de oglinda. Ea si-a accesorizat tinuta cu un blazer negru si stiletto argintii. De asemenea, Amal a optat pentru o pereche de cercei mici cu diamante. Tinuta aleasa i-a pus in valoare picioarele de fotomodel si trupul filiform.

Femeia fatala a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger - FOTO

Clooney si Amal s-au cunoscut in 2013 la o petrecere organizata de cativa prieteni comuni. S-au casatorit un an mai tarziu, iar nunta a durat trei zile ca-n povesti si a costat peste 4,6 milioane de dolari, potrivit Eonline.

Actorul si avocata au devenit parinti de gemeni in 2017, cand Amal i-a adus pe lume pe Alexander si Ella.

Articole din aceeasi categorie