11.07.2023
Fiica cea mica a Katalinei Rusu a implinit 4 luni! Vezi cum au sarbatorit parintii - FOTO

Acum o zi, Selina a implinit 4 luni. Cu aceasta ocazie, Katalina Rusu a publicat cateva imagini pe pagina ei de Instagram.

Si pentru ca a fost o adevarata sarbatoare in familie, fetita a avut parte de un tort de culoare roz, decorat cu stelute, nourasi, dar si cu chipul lui Minnie Mouse.

O femeie cu 800 de tatuaje se plange ca nu-si gaseste loc de munca si nu este primita in scoala copiilor. Cum arata acum - FOTO

„Baby Selina - 4 months”, a mentionat interpreta in descrierea fotografiei, dupa care a adaugat: „10.07.2023”.

De asemenea, Rusu a mai postat si o fotografie cu micuta Selina, insa a evitat sa-i arate chipul, astfel, a atasat un stiker pe fata. „4 luni de fericire au zburat ca vantul. Te iubim mica nostra printesa, Selina”, a fost mesajul pe care i l-a adresat artista fiicei ei.

Katalina Rusu a devenit mamica pentru a treia oara la data de 10 martie 2023. Despre acest lucru a anuntat nasa interpretei, Luminita Suveica, pe pagina sa de Facebook. „Felicitari scumpii mei fini, cu sosirea printesei Selina! Multa sanatate voua, fetitelor si buneilor. Sa aveti doar bucurii si multe emotii pozitive. Va imbratisez!!!”, a scris femeia atunci, dezvaluind si numele nou nascutei.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia. Acum Katalina este in asteptarea celui de-al treilea copil.

Natalia Gordienko - alaturi de Kim Kardashian! Interpreta si-a facut un selfie impreuna de faimoasa vedeta - FOTO

Articole din aceeasi categorie