26.05.2022
Guf a devenit tata pentru a doua oara! Acesta a publicat primele poze cu copilul sau si al Iuliei Koroleva - FOTO

Guf si iubita sunt mai fericiti ca niciodata. Rapperul a distribuit pe retelele sociale o fotografie din sala de nasteri, iar in bratele sale se afla copilul sau.

Familia rapperului Guf s-a marit cu inca un membru. In urma cu doar cateva ore, acesta a informat fanii despre nasterea copilului sau multasteptat , aratand o poza de la maternitate.

Noi dezvaluiri despre fiica cea mica a lui Vladimir Putin. Motivul bizar pentru care ar fi calatorit in Germania: „Este la fel ca tatal ei!”

Guf si sotia sa Iulia Koroleva au ales inca sa tina in secret atat sexul, cat si numele bebelusului. Un singur lucru este clar - sotii sunt foarte fericiti si accepta cu bucurie felicitarile din partea abonatilor. „Frumos, felicitari!”; „Ce vesti minunate! Sanatate!”; au scris internautii.

Pentru Iulia acest copil este primul, pentru rapper - al doilea. Guf are deja un fiu, Sam, de la Aiza Dolmatova, cu care a incheiat relatiile in urma cu multi ani. 

Te cucereste din prima! The Motans a lansat cantecul „Molii”. Internautii au ramas fara cuvinte: „Superba piesa si mai ales mesajul pe care-l transmite” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie