19.01.2022
Gheorghe Urschi - lacrimi de fericire de ziua sa! Prietenii, colegii si oamenii care il admira au venit sa il felicite la geamul casei: „Dumnezeu este mare, iar noi il asteptam pe Gheorghe Urschi pe scena”- VIDEO

„ Regele Umorului”, Gheorghe Urschi ieri a implinit 74 de ani. Pentru ca trece printr-o perioada mai dificila, anul acesta umoristul a primit urari de la geamul casei sale.

Prieteni, colegi, dar si cei care admira talentul mastrului au venit sa-i ureze „La multi ani!”. 

Daca anii precedenti familia ii organiza petreceri si primea zeci de invitati dornici sa-l felicite pe umorist, anul acesta Gheorghe Urschi si-a putut vedea musafirii doar de la geam, si asta pentru ca se recupereaza dupa infectarea cu COVID - 19.

Emotionat, omul culturii a plans de fericire si s-a bucurat sa-i revada pe cei dragi. 

A ales sa joace un rol complicat, care i-a adus mult succes. Tinka Fox, actrita care a reusit sa reaminteasca tuturor despre marea artista a poporului - Maria Tanase: „E o provocare sa ies in scena si sa vorbesc despre un asemenea nume” - VIDEO

Deja a devenit o traditie ca de ziua sa de nastere, actorul sa primeasca in dar simbolul anului. Daca anii trecuti a primit un purcel, cocos sau soarece, anul acesta a venit tigrul.

Natalia Duminica - despre experienta de neuitat la un circ din Germania si noua sa pasiune - muzica: „Cand mai am timp si stare buna, mai inregistrez cate o piesa” - VIDEO

An de an, cei mai buni prieteni, dar si colegi de breasla nu rateaza aniversarea maestrului, mai ales ca omul trebuie apreciat cat se afla printre noi.

Sa il felicite si sa ii ureze numai bine maestrului a venit si Gabriel Nebunu. „Vreau sa iti spun ca pentru mine este o mare onoare ca m-a chemat fiica lui sa ii cant astazi la geam. Sincer chiar lacrimez, dar lacrimile trebuie lasate de o parte pentru ca el ne-a facut atatia ani sa zambim, iar noi la randul nostru trebuie sa facem acelasi lucru. Dumnezeu este mare, iar noi il asteptam pe Gheorghe Urschi pe scena.”

„ Gheorghe Urschi inseamna copilaria mea si concertele la care statea asa gura-casca ca un copilas si priveam glumele si radeam, ca mai tarziu in clasa a VI-a sa fac eu la o manifestare din sat sa fac schath-ul dumnealui. ” spune interpreta Diamanta Paterau.

In aceasta zi, pentru maestru urarile au curs garla, iar cea mai mare dorinta a oaspetilor este sa-l vada pe Gheorghe Urschi din nou pe scena.

Chiar daca isi putea vedea prietenii si colegii doar de la geam, emotiile de bucurie puteau fi citite pe fata lui Gheorghe Urschi. Fiica actorului, Liliana, le-a multumit tuturor ca isi amintesc de maestru. Totusi, le-a sugerat prietenilor sa paseasca pragul casei lor mai des.

Dupa jumatate de an, Carla's Dreams rupe tacerea cu un nou hit! Piesa „Victima” a ajuns la inimile ascultatorilor in doar cateva ore: „Daca pana acum videoclipurile voastre erau pe masura asteptarilor noastre, de data aceasta ne-ati depasit orice asteptare” - VIDEO

"Va multumim ca nu uitati de tata, va multumim ca il omagiati si va rog si pe parcursul anului sa ne mai sunati, sa ne intrebati ce facem si sa veniti pe la noi. Speram sa iesim la public cat mai repede", a declarat Liliana Urschi, fiica maestrului Gheorghe Urschi.

In cei 40 de ani de activitate, Gheorghe Urschi a scris carti si piese de teatru, a regizat si a avut roluri in filmele „ Cine arvoneste, acela plateste”, „ Valeleu, valeleu, nu turna” si „Fenta”. De asemenea, actorul a devenit cunoscut in special datorita emisiunilor umoristice pe care le realiza.

In 2011 actorul a suferit un atac cerebral, dupa care si-a incheiat activitatea. Astazi, Gheorghe Urschi a implinit 74 de ani.

Articole din aceeasi categorie