08.11.2022
Fondatorul legendarei trupe „Laskovii Mai” si autorul melodiei „Belie Rozi” s-a stins din viata

Fondatorul trupei „Laskovii Mai”, Serghei Kuznetov a murit in orasul sau natal, Orenburg. Acesta avea 58 de ani. 

Serghei Kuznetov a murit ieri, pe 7 noiembrie in Orenburg, dupa o lunga lupta cu boala sa. In aceasta iarna, barbatul ar fi trebuit sa implineasca 59 de ani. Vestea tragica a fost confirmata de Andrei Gurov, membru al trupei „Laskovii Mai”. 

Cristina Miron - moment de sinceritate! Afla de la cine si pentru ce ar vrea sa-si ceara iertare bloggerita: „I-am facut durere mare, eu stiu” - VIDEO

Internautii au ramas socati de aceasta noutate si si-au exprimat condoleante pentru familia decedatului pe retelele sociale: „Da, ce veste trista. Pacat. Nu a putut trai fara Iurii, nu a putut...”, „Ce pacat. Nu a mai trai mult dupa moartea lui Iurii”, „Imi pare atat de rau. Sa-i fie tarana usoara”. 

Serghei Kuznetov este cunoscut drept fondatorul formatiei „Laskovii Mai”. El detinea, de asemenea, drepturile de autor asupra hit-urilor „Rozovii vecer”, „Sedaia noci” si „Belie Rozi”. Dupa ce a parasit trupa, Serghei a avut mai multe conflicte cu Andrei Razin. Producatorul si compozitorul, timp de multi ani, au luptat pentru drepturile de autor asupra acestor melodii. 

Johnny Depp - din nou singur! Actorul s-a despartit de avocata Joelle Rich

Aceeasi problema o avea si fostul solist al trupei, Iurii Shatunov. Andrei Razin i-a interzis interpretului sa cante melodiile formatiei. In cele din urma, Shatunov a castigat procesul impotriva lui Razin, insa nu a reusit sa se bucure de acest lucru, caci la cateva zile dupa incheierea procesului, artistul a murit. 

Articole din aceeasi categorie