07.11.2022
Johnny Depp - din nou singur! Actorul s-a despartit de avocata Joelle Rich

Johnny Depp nu se mai intalneste cu avocata Joelle Rich, care l-a reprezentat in procesul pentru calomnie impotriva The Sun, in 2018.

O sursa a confirmat pentru People ca actorul din filmul Piratii din Caraibe, in varsta de 59 de ani si avocata din Londra,  de 37 de ani, au decis sa porneasca pe drumuri separate. Pana acum nu se cunoaste motivul care a dus la destramarea legaturii.

O persoana din interior a declarat pentru TMZ ca cei doi aveau o relatie deschisa.

Britney Spears a recunoscut ca se confrunta cu probleme de sanatate: „De trei ori pe saptamana, mainile mele amortesc complet” - VIDEO

Totusi, starul si frumoasa bruneta au reusit sa pastreze secretul aventurii lor timp de mai multe luni inainte ca relatia lor sa fie confirmata publicului.

Rich a participat si la procesul victorios al lui Depp cu Amber Heard din timpul verii. Ea nu a fost unul dintre avocatii cazului, dar a fost acolo doar pentru a-l sprijini pe Depp.

Dupa ce stirile despre dragostea lor au aparut, au fost facute publice fotografii cu ei in sala de judecata, in timp ce isi aruncau priviri galese si zambete.

Selena Gomez, nerecunoscatoare fata de prietena care i-a donat un rinichi? Ce s-a intamplat intre vedete

Despre Johnny s-a spus ca avut a trait un amor fierbinte si cu avocata din procesul cu Amber,  Camille Vasquez, dar aceasta a negat totul si a numit afirmatiile sexiste.

Nu se stiu multe despre dragostea lui Depp cu Rich, dar o sursa a declarat anterior pentru Page Six ca avocata era inca casatorita in timp ce se vedea starul, dar avea de gand sa divorteze.

Articole din aceeasi categorie